Marlies Vlieland

Marlies Vlieland

Gecertificeerd trainer Omgaan met Pesten met een licentie voor:

  • Sta Sterk training individueel en in groepsverband 8-12 jaar
  • Sta Sterk workshops 8-12 jaar
  • Feel Fine Online workshops 8-15 jaar
  • Antipest programma Sta Sterk op School
  • Themabijeenkomsten/workshops voor ouders/professionals/vrijwilligers

Mijn naam is Marlies Vlieland en samen met mijn gezin woon ik al jaren in het prachtige Leiden. Met uitgebreide werkervaring op het gebied van coachen, het opzetten en uitvoeren van trainingen en communicatieadvies, bundel ik nu mijn krachten in praktijk Mijn Kindercoach. Daarnaast werk ik in het zorgteam van een middelbare school.

Anderen ondersteunen bij hun ontwikkelingsmogelijkheden en hun welzijn borgen, heeft bij mij altijd centraal gestaan. Mijn kracht ligt in het motiveren, enthousiasmeren, het aanleren van nieuwe vaardigheden en deze verankeren voor de toekomst, dit alles inspirerend en met humor.

Wanneer kinderen en jongeren te maken hebben met stressvolle omstandigheden kan dit nadelig zijn voor hun ontwikkeling. Aandacht voor welbevinden, socialisatie en persoonsvorming staan centraal in mijn begeleiding. De sociaal-emotionele kant van kinderen spreekt mij altijd erg aan. Want als een kind lekker in zijn vel zit, gaan andere zaken zoals leervakken vaak veel beter.

Kinderen en jongeren kunnen bij mij terecht voor groepstraining of individuele begeleiding op het gebied van faalangst, sociale vaardigheid, omgaan met pestgedrag en omgaan met anderen en mindfullness. Als ervaren coach zet ik mij vol in om een veilige, inspirerende leeromgeving te creƫren. Kom je langs bij Mijn Kindercoach?