12,5 jaar Stichting Omgaan met Pesten

Geplaatst zondag oktober 08, 2017 Door Redactie

Afgelopen zaterdag 30 september mochten we FEEST vieren tijdens onze verenigingsdag in Woerden.

Dit omdat Stichting Omgaan met Pesten al 12.5 jaar zich inzet voor kinderen, jongeren en volwassenen met een pestverhaal. Een feest met een dubbel randje omdat pesten geen feest is.

Nog steeds word er gepest en nog steeds is onze hulp nodig. Maar onderzoek wijst uit dat er gelukkig wel steeds minder gepest wordt en daar gaat het ons om. We blijven strijden om het pesten een halt toe te roepen. Dit prachtige feest is te te bewonderen in deze film, die gemaakt is door één van onze trainers Anita Hinkamp van Hinkamptrainingen en de foto`s zijn gemaakt door  Wim Steijven. We wensen jullie veel kijkplezier toe.

Onze mascotte STERK neemt je mee in 12,5 jaar en de ontwikkelingen die we binnen de Stichting hebben meegemaakt.

Bij een jubileum hoort het terugkijken op de afgelopen jaren er natuurlijk bij. Dat hebben wij dan ook gedaan. Nathan van Wijk, 19 jaar, volgt een media opleiding en werkte als vrijwilliger voor de stichting aan deze animatie. Sanne van Heese één van onze trainers met haar eigen Praktijk Med Lev coachte hem in dit proces vanuit haar andere passie, films maken. Wat hebben zij met zijn tweeën op sterke wijze neergezet waar… we in de afgelopen 12,5 jaar met ons fantastische team aan hebben gebouwd.

Inmiddels zijn er ruim 100 trainers opgeleid om kinderen, jongeren, ouders en professionals te ondersteunen en begeleiden en hebben we onze expertise en kennis ingezet om pesten te voorkomen en aan te pakken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schrijf in voor onze nieuwsbrief!