Advertentie vacature penningmeester

Geplaatst maandag september 07, 2015 Door Redactie

Vacature penningmeester

Vanwege het aanstaande vertrek van de penningmeester is het bestuur van de Stichting Omgaan met Pesten op zoek naar een opvolg(st)er.

Achtergrond

De Stichting Omgaan met Pesten heeft tot doel het pestprobleem in Nederland te verminderen en te voorkomen. Dit doen wij door:

  • beheer en ontwikkeling van de unieke methode i.c. de Sta Sterk training, die de stichting in eigendom heeft,
  • opleiding van toekomstige trainers,
  • bijscholing van de gecertificeerde trainers op basis van nieuwe ontwikkelingen en nieuwe inzichten,
  • landelijk organiseren van aandacht voor de unieke methode,
  • organiseren van een netwerk van personen en/of instellingen, die het probleem financieel willen ondersteunen (Vrienden van de Stichting Omgaan met Pesten),
  • beheer van het adoptiefonds, dat voorziet in financiële bijdragen voor minder draagkrachtige ouders, die een kind een training willen laten volgen.

Werkzaamheden

Namens het bestuur is de penningmeester de eerstverantwoordelijke voor het daadwerkelijke beheer en het voeren van de administratie over de financiële middelen alsmede het samenstellen van de begroting, de periodieke overzichten en het aanleveren van de stukken voor het laten opstellen van de jaarstukken. De penningmeester maakt deel uit van het dagelijks bestuur.

Functie-eisen

De penningmeester heeft bij voorkeur kennis van het voeren van een stichtingsadministratie en de bijbehorende financiën. Uiteraard is affiniteit met het onderwerp pesten van belang.

Nadere informatie

Wilt u inhoudelijk meer weten over deze functie? Dan kunt u contact opnemen met de huidige penningmeester dhr. J. van der Jagt (jjagt@omgaanmetpesten.nl). Ook kunt u voor meer achtergronden contact opnemen met de voorzitter dhr. M. Wilschut (mwilschut@omgaanmetpesten.nl of via 06–12809547)

Het bestuur van de Stichting Omgaan met Pesten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schrijf in voor onze nieuwsbrief!