Benefietconcert 23 september 2018

Geplaatst zondag september 02, 2018 Door RedactieBenefietconcert Proud to be me

De ‘week tegen pesten 2018’ wordt op 23 september knallend afgesloten met een spectaculair, muzikaal evenement. Een benefietconcert  voor de Stichting Omgaan met Pesten met de lancering van “PROUD TO BE ME” staat centraal deze avond, maar er valt nog veel meer te bewonderen. Het thema van het gehele evenement is: “Samen sterk tegen pesten, dus wees trots op wie je bent!”

 

Lancering video #Proudtobeme

Het thema van de week tegen pesten is dit jaar ‘Laat je zien!’. Het door Joyce Rising speciaal geschreven lied ‘Proud to be me’ sluit hier prachtig bij aan.

Ben jij wel eens gepest? Of je kind?

Wil je een vuist maken tegen pesten?

Joyce heeft als singer/songwriter het lied speciaal geschreven en opgenomen voor jou! Haar boodschap: wees trots op wie je bent (#proudtobeme); samen staan we sterk tegen pesten!

 

Inmiddels is de videoclip bij het lied opgenomen en deze wordt landelijk gelanceerd tijdens het benefietconcert. Een unieke gebeurtenis, want tijdens het concert kan je de clip op een groot scherm gaan bewonderen.

Joyce over de video:

In de videoclip laten we mensen zien die ook zijn gepest; kinderen en volwassenen. Daarmee geven we de boodschap mee dat iedereen er mag zijn en dat het helemaal oké is om jezelf te laten zien. Maar al te vaak heerst er veel schaamte bij kinderen en volwassenen die worden of werden gepest. Ik herken dit, want ik ben zelf ook gepest en het is mijn missie om deze schaamte te doorbreken. Iedereen verdient het om te stralen!

Muzikaal programma

Tijdens deze bijzondere avond kun je uiteraard genieten van spetterende optredens met het heerlijke soul funk repertoire van Joyce Rising en haar band, maar er is meer.  Ook de bluesrockband ‘The Big Mama Experience’ en popkoor ‘Powerpop’ gaan het podium op. Tussendoor zal DJ Matthijs hits van toen en nu draaien.

De stichting Omgaan met Pesten is aanwezig om je te inspireren met het fantastische werk wat we verrichten. En er zal informatie beschikbaar zijn rondom het thema “pesten”.

Het #Proudtobeme gevoel gunnen we aan iedereen! Dus ook als je geen ervaringen hebt met pesten, ben je van harte welkom om mee te genieten van dit evenement!

Ook jij kan erbij zijn!

Je kan nu gebruik maken van de unieke kans om dit benefietconcert bij te wonen. Voor maar EUR 8,50 kan ook jij erbij zijn op 23 september in ‘Gigant’ op de Nieuwstraat in Apeldoorn. In deze poptempel traden eerder wereldacts als U2, UB40 en Nirvana op en op 23 september staat Joyce Rising er voor jou. Je kan via deze link een kaartje bestellen.

Met jouw kaartje krijg jij een geweldige avond én je steunt onze Stichting. Win-win dus!

Dus zet ‘m in je agenda:

  • zondag 23 september in theater ‘Gigant’ in Apeldoorn
  • Deur open: 19.30 uur, aanvang 20.00 uur

Wij hopen jou te zien op 23 september in Apeldoorn!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Schrijf in voor onze nieuwsbrief!