Opleiding anti-pestcoördinator

Opleiding anti-pestcoördinator

Coördinator Sociale Veiligheid

De opleiding leidt professionals uit het onderwijs op tot anti-pestcoördinator.  Je neemt kennis, inspiratie en een plan van aanpak mee terug naar jouw school. Hiermee zet je belangrijke stappen om pesten op jouw school te voorkomen, tijdig te signaleren en beter aan te pakken. Jij hebt de handvatten om de sociale veiligheid op school te vergroten en te borgen in jouw organisatie en gaat er zelf mee aan de slag in de praktijk.

Tijdens de terugkombijeenkomst reflecteren we op de genomen stappen uit het plan van aanpak en staat het implementatieproces centraal. Je rondt af met een certificaat. We leren je hoe je het verschil kunt maken in jouw onderwijsorganisatie. Hét verschil voor een kind, een klas, je team.

De opleiding wordt verzorgd vanuit het Kenniscentrum Omgaan met Pesten in Driebergen

Vanuit het Kenniscentrum worden o.a. de opleiding tot trainer Omgaan met Pesten en cursus anti- pestcoördinator verzorgd en wordt materiaal ontwikkeld voor de trainingen, in samenwerking met de Stichting en de aangesloten trainers. Alle diensten en producten worden regelmatig aangepast aan nieuwe wetenschappelijke inzichten.

Praktische info  & aanmelden

Opleidingsgids aanvragen

Vragen over onze opleiding tot anti-pestcoördinator?

Mail naar Mirelle Valentijn cursussen@omgaanmetpesten.nl of bel 0297-274605 of 06-36051642

Vanuit het Kenniscentrum Omgaan met Pesten bieden we opleidingen aan voor dé professional die het verschil wil maken in sociale veiligheid!