Donaties

Help Stichting Omgaan met pesten

Word vriend, donateur, of sponsor

en geef meer kinderen een heerlijke jeugd!

opkomen voor een ander

Door Stichting Omgaan met Pesten te steunen, maakt u het mede mogelijk dat wij ons kunnen blijven inzetten voor de strijd tegen pesten.

Hiermee steunt u niet alleen slachtoffers van pesten, maar maakt u het mede mogelijk dat de stichting iedereen in Nederland kan bijstaan bij vragen over de aanpak van pesten.

Doneer aan Stichting Omgaan met Pesten

Helpt u ons mee?

Dit kan door het contactformulier in te vullen,  een (eenmalige) bijdrage/donatie te storten op NL58 RABO 0101.7582.19 o.v.v. 'donatie'
of door hier onder online uw donatie doen.

Steun Stichting Omgaan met Pesten

Een aantal van de bedrijven die ons al hebben gesteund

Komt uw logo hier ook bij te staan?

Internetdiensten Nederland sponsort jaarlijks vijf belangenorganisaties. We kwamen Stichting Omgaan met Pesten tegen en gingen in gesprek over een eventuele match tussen de behoeften van de stichting en onze diensten. We dragen graag bij aan projecten die aantoonbaar een meerwaarde leveren in het verhogen van het bereik en de impact van belangenorganisaties. Op deze manier maken we op een nuttige manier kennis en helpen we de organisatie een stukje vooruit.
Er zijn allerlei redenen waarom je trots zou kunnen zijn op een ander. Of op jezelf.
Om deze mooie woorden uit te spreken mocht ik speciaal voor de Week tegen Pesten een prachtige ansichtkaartenset ontwerpen, waarvan een deel van de opbrengst naar de Stichting Omgaan met Pesten gaat. Een stichting die ik een bijzonder warm hart toe draag.

Wilt u ons op een andere manier sponsoren?