Proud to be me concert

Proud to be me concert - sep 23, 2018

  • 23

  • sep

  • days left

JOYCE RISING presents: PROUD TO BE ME – evenement met live muziek van swingende bands en met DJ Matthijs! Met als thema “Samen sterk tegen pesten, wees trots op wie je bent!”
Joyce Rising is een singer songwriter en schreef het liedje ‘Proud to be me’ met een boodschap.

Samen met singer songwriter Joyce Rising  is Stichting Omgaan met Pesten het prachtige project ‘Proud to be me’ gestart.

De missie van Joyce

“Door in de videoclip mensen te laten zien die ook zijn gepest, geven we aan kinderen en volwassenen de boodschap mee dat iedereen er mag zijn en dat het helemaal oké is om jezelf te laten zien”.

Er heerst vaak veel schaamte bij kinderen en volwassenen die worden of werden gepest. Joyce zegt hierover: “Ik herken dit, omdat ik ook ben gepest. Deze schaamte doorbreken en mensen op het hart drukken dat ze er mogen zijn! Dit wil ik doen door kinderen, jongeren en volwassenen die gepest zijn te laten stralen in de videoclip die we gaan opnemen voor mijn zelfgeschreven liedje “Proud to be me”. Door in de videoclip mensen te laten zien die ook zijn gepest, geven we aan kinderen en volwassenen de boodschap mee dat iedereen er mag zijn en dat het helemaal oké is om jezelf te laten zien.” Dit sluit zo prachtig aan bij de doelstellingen van onze Stichting dat een samenwerking niet kon uitblijven.

Als gepassioneerde singer songwriter producer heeft Joyce al heel wat liedjes geschreven en geproduceerd. Het is een echte passie! Het podium vindt ze geweldig, daar kan Joyce zich helemaal uitleven en zichzelf uiten. Ze heeft mooie dingen meegemaakt, maar ook diepe dalen gekend. “Proud to be me” is een heel persoonlijk liedje. Joyce wilde trots op zichzelf zijn, ondanks het pesten en wat er allemaal is gebeurd in het verleden. En toen dacht ze: “Vele mensen zijn gepest en deze boodschap “Proud to be me” wil ik ook aan hen overbrengen”.

Er heerst vaak veel schaamte bij kinderen en volwassenen die worden of werden gepest. Joyce herkent dit, omdat zij zelf ook is gepest. Deze schaamte doorbreken en mensen op het hart drukken dat ze er mogen zijn is haar missie met dit lied! Dit doet zij door kinderen, jongeren en volwassenen die gepest zijn te laten stralen in de videoclip die deze lente word opgenomen. De opnames zijn mede mogelijk gemaakt door de donaties die Joyce heeft ontvangen via crowdfunding.

De videoclip van “Proud to be me” wordt tijdens dit concert  live op groot scherm gepresenteerd.

De videoclip zal onder andere onderdeel worden van de trainingen en antipestprogramma’s van de stichting Omgaan met Pesten. Zo zorgen ze ervoor dat mensen die zijn gepest op het hart gedrukt wordt dat ze er mogen zijn. Dit zal hen absoluut meer zelfvertrouwen geven!

Daarnaast gaan we voor de Landelijke Week tegen Pesten in september 2018 een gratis lespakket ‘Proud to be me’ verspreiden en informatieavonden en workshops ‘Proud to be me’ geven op scholen.

Proud to be me

Geniet van heerlijke soul funk muziek van Joyce Rising en band. In het voorprogramma zal een band optreden. Tussendoor zal DJ Matthijs hits van toen en nu draaien!
Laat je inspireren door het fantastische werk dat de stichting Omgaan met Pesten verricht. Tevens is er informatie beschikbaar rondom het thema “pesten”.

Ben je gepest of wordt je kind gepest, dan moet je dit evenement absoluut bijwonen!
Het ‘Proud to be me’ gevoel gunnen we aan iedereen! Dus ook als je geen ervaringen hebt met pesten, ben je van harte welkom om mee te genieten van dit evenement!

Een deel van de kaartverkoop zal naar de stichting Omgaan met Pesten gaan! Hiermee wordt het mogelijk gemaakt nog meer kinderen, jongeren en volwassenen te helpen en ondersteunen naar meer zelfvertrouwen, assertiviteit en een proud to be me gevoel. U steunt het goede doel.

Datum: Zondag 23 september
Deur open: 19:30 uur
Aanvang: 20:00 uur

Gigant
Nieuwstraat 74
7311 BT Apeldoorn