Geef Sterk een karakter en win

Geplaatst maandag oktober 09, 2017 Door RedactieAangenaam, mijn naam is Sterk.

Ik ben bedacht door Remy Rond van Ronde Vormen. Mijn oranje kleur straalt mijn weerbare lichaamstaal uit en ik sta bewust rechtop, in een open houding. Maar ik heb nog geen karakter… Kun jij mij daaraan helpen?

“Als je denkt aan het thema pesten, ontstaat vaak het beeld van een kind dat zielig alleen staat en zich verschuilt’’, vertelt Remy Rond. “Met onze mascotte laten wij de transitie zien van slachtoffer naar een kind dat sterk staat. Je hóeft je niet meer te verschuilen wanneer je bent gepest. Dát is wat de Sta Sterk training voor kinderen doet.”

Ook Sterk is niet zomaar sterk. Hoe is dat zo gekomen? Is hij vroeger ook gepest? Of keek hij toe terwijl anderen pestten? Hoe heeft hij zijn angst en boosheid overwonnen? Wat is het karakter van Sterk? En vind je Sterk eigenlijk wel een mooie naam? Wij dagen je uit om een verhaal te schrijven waarin het karakter van Sterk naar voren komt. En nee, wij verwachten niet dat Sterk hét ultieme voorbeeld is. Ook Sterk maakt fouten. Want fouten maken mag.

Stuur je verhaal van maximaal 800 woorden naar info@omgaanmetpesten.nl

Een deskundige jury beoordeelt alle inzendingen en bepaalt het best passende karakter. Het winnende verhaal wordt, uiteraard met naamsvermelding, gepubliceerd via onze online- en offline mediakanalen. Verhalen inzenden kan tot en met 31 december 2017. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht en zetten we uiteraard in het zonnetje met een verrassing.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schrijf in voor onze nieuwsbrief!