Homepage

 

Ik word gepest!
Wat erg voor je! Je zult je vaak verdrietig of boos voelen. Je wilt vast graag weten wat je kunt doen en zeggen. Wij helpen je graag…

 

Lees meer

Ik ben een ouder
U maakt zich zorgen om uw kind, omdat het minder weerbaar is, gepest wordt of onzeker is. Gelukkig zijn er doeltreffende oplossingen.

 

Lees meer

Ik ben een beroepskracht
U zoekt naar handvatten om pesten te voorkomen, te signaleren en aan te pakken? Ontdek hoe wij u hierbij kunnen ondersteunen.

 

Lees meer

 

Met de campagne “Wees een held! Loop mee tegen pesten” sluit Stichting Omgaan met Pesten aan op het landelijke thema voor de Week tegen Pesten

“Wees een held, met elkaar.” Iedereen kan een held zijn. Hoe meer kinderen pesten afkeuren, hoe kleiner de kans op pesten. In een positieve groep is een gevoel van veiligheid en is er minder behoefte om te pesten.

Door aandacht te besteden aan normen, waarden en samenwerking in de groep, werk je op een duurzame manier om pesten aan te pakken. Op die manier leren kinderen dat zij ook iets tegen pesten kunnen doen. Al door kleine acties laten zij zien dat ze pestgedrag niet goed vinden. Een heldendaad hoeft niet groot te zijn. Door samen te werken en teambuildingsactiviteiten zorg je met elkaar voor een fijne sfeer. Iedereen die daaraan meewerkt is een held!

Lees hier meer

Stichting Omgaan met Pesten beheert een fonds. Minder draagkrachtige ouders kunnen een bijdrage ontvangen voor de kosten van de Sta Sterk training. Help een gepest kind. Doneer nu.

Met uw donaties kunnen we meer kinderen een heerlijke jeugd geven!

Door Stichting Omgaan met Pesten te steunen, maakt u het mede mogelijk dat wij ons kunnen blijven inzetten voor de strijd tegen pesten. Hiermee steunt u niet alleen slachtoffers van pesten, maar maakt u het mede mogelijk dat de stichting iedereen in Nederland kan bijstaan bij vragen over de aanpak van pesten.

U kunt ons op vele manieren steunen. Bijvoorbeeld door eenmalig of  jaarlijks een door u gewenst bedrag te doneren. Elke gift is welkom!

Maak een donatie