magazine

Stichting Omgaan met Pesten bestaat 12,5 jaar!

 

Op zaterdag 30 september vierde Stichting Omgaan met Pesten haar 12,5-jarig jubileumfeest in Woerden. Pesten is een verdrietig probleem, dat grote gevolgen kent, niet alleen voor het slachtoffer, ook voor de kinderen, gezinnen en professionals daar omheen. Dat weten ze bij de stichting als geen ander. In de afgelopen 12,5 jr. hebben zij hierbij ondersteund en expertise opgebouwd. Dat zij zo van betekenis konden zijn is iets dat zij wilden vieren, met alle mensen die zich hiervoor hebben ingespannen. Uiteraard waren ook bestuursleden, helden, vrienden en sponsors aanwezig om een steentje bij aan de feestvreugde.

 

Feestelijke lancering jubileummagazine

Op het jubileumfeest is het jubileummagazine gelanceerd. Daar is een waar spektakel van gemaakt, samen met de kinderen die model hebben gestaan voor de coverfoto. Bart Vinck van SD Producties, stelde geheel belangeloos discolichten, geluidsapparatuur en een bellenmachine beschikbaar. Dit in combinatie met de muziektune maakte het geheel helemaal af! Een van de coverkids sprong uit het grote cadeau met het eerste magazine. Ook de andere aanwezige kinderen genoten ontzettend van de bellen en de discolichten en strooiden enthousiast met confetti.

Het magazine maakt zichtbaar wat Stichting Omgaan met Pesten in de afgelopen 12,5 jr. heeft bereikt en laat de mensen achter de organisatie aan het woord. De verhalen geven een indruk van de betekenis van het waardevolle werk van Stichting Omgaan met Pesten. Maak o.a. kennis met de trainers, het bestuur en een aantal ambassadeurs van de Stichting en lees meer over de nieuwe campagne ‘Feel Fine Online’, de trainingen en de mascotte STERK.

Wim Steijven heeft zich belangeloos aan de stichting verbonden als fotograaf. Hij zorgde voor de feestelijke coverfoto en legde het moment van de jubileumverrassing, de lancering van het magazine tijdens het feest, vast op foto. Het magazine is mede mogelijk gemaakt door twee andere geweldige professionals die zich voor de stichting hebben ingezet: Rossanne Kok  & Helga Smit en HCM Mijdrecht. En laten we de projectgroep jubileum niet vergeten, waarin trainers en bestuursleden hebben samengewerkt om hier een succes van te maken. Stichting Omgaan met Pesten blijft ook de komende jaren strijden om het pesten een halt toe te roepen!

 

Terugblik op 12,5 jaar Omgaan met Pesten

Bij een jubileum hoort het terugkijken op de afgelopen jaren er natuurlijk bij. Nathan van Wijk, 19 jaar, volgt een mediaopleiding en werkte als vrijwilliger voor de stichting aan onderstaande animatie. Sanne van Heese één van onze trainers met haar eigen Praktijk Med Lev coachte hem in dit proces vanuit haar andere passie, films maken. Wat hebben zij met zijn tweeën op sterke wijze neergezet waar we in de afgelopen 12,5 jaar met ons fantastische team aan hebben gebouwd.