Marketing & Communicatie specialist

Geplaatst vrijdag mei 24, 2019 Door RedactieBEN JIJ STERK IN ACTIEMARKETING?

 

Stichting omgaan met pesten heeft jou nodig als Marketing & Communicatie specialist (vrijwillig)

Functieomschrijving

Ter versterking van ons team van vrijwilligers zijn wij per direct op zoek naar een teamlid die sterk is in het opzetten van marketing & communicatie activiteiten zoals: actiemarketing, genereren en plaatsen van content voor social media en andere communicatiemiddelen. Je werkt daarmee samen met andere vrijwilligers die de website en social media-accounts beheren. In deze dynamische functie ondersteun je hen en ben jij de expert op jouw gebied en werk je samen met het bestuur.

Jouw taken bestaan voornamelijk uit:

  • Strategie bedenken en uitzetten om Stichting Omgaan met Pesten zichtbaarder te maken.
  • Ondersteunen van werkgroepen vanuit vakkennis.
  • Acties bedenken om meer donateurs aan te trekken.
  • Commercieel meehelpen met fondswerving.
  • Begeleiden van stagiaires vanuit jouw expertise.

 

Wat voor iemand ben jij?

Je bent goed op de hoogte van de trends en ontwikkelingen op het gebied van social media en fondsenwervingen. Je bent een kei in het organiseren en coƶrdineren van diverse marketingacties en bent resultaat gericht. Je kunt zakelijke goed omgaan met allerlei soorten mensen op verschillende niveaus en van verschillende typen organisaties. Je hebt affiniteit met goede doelen en je staat achter de visie van de stichting om pesten aan te pakken.

 

Wat bieden wij jou?

  • Een geweldig team om mee samen te werken.
  • Enthousiaste trainers.
  • De mogelijkheid om vanuit huis te werken

De stichting is een vrijwilligersorganisatie waarbij de bestuursleden geen beloning ontvangen. Wel is er een regeling voor onkosten vergoeding zoals reiskosten.

Wie zijn wij

Stichting Omgaan met Pesten is een professionele organisatie die zich richt op het voorkomen en bestrijden van pesten door het leveren van maatwerk projecten, samenwerken met andere partijen zoals Kenniscentrum Omgaan met Pesten en het Steunpunt voor trainers. De stichting spant zich in om enerzijds pesten te voorkomen (preventief) en anderzijds om pesten op te lossen (curatief), of de gevolgen daarvan te beperken.

Voel jij een ongeƫvenaarde enthousiasme opkomen en je wilt je inzetten om pesten aan te pakken?

Stuur een e-mail met cv en motivatie, originaliteit wordt gewaardeerd, naar
stichting@omgaanmetpesten.nl. Voor meer informatie kun je natuurlijk bellen naar de voorzitter: Mirelle Valentijn 0297-274605

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schrijf in voor onze nieuwsbrief!