Opleiding tot trainer

Opleiding tot trainer Omgaan met Pesten: Sta Sterk trainer

Wij gaan ons landelijk team verschilmakers weer uitbreiden in het najaar van 2021!

De Basisopleiding Trainer Omgaan met Pesten leidt deelnemers op tot gecertificeerd Sta Sterk trainer. Hiermee kun je kinderen leren beter voor zichzelf op te komen. Bij onze intensieve basisopleiding staat ervaringsgericht leren centraal. We leren je hoe je het verschil kunt maken in (onderwijs)organisaties of in je eigen praktijk. Hét verschil voor een kind, een mens, een leven.

“Wat men moet leren doen, leert men door het te doen” Aristoteles

Na de basisopleiding kun jij je verder specialiseren in het jonge kind, de aankomend brugklasser en jongeren. In de vervolgopleiding en masteropleiding komen antipestprogramma’s en werken aan Sociale Veiligheid met professionals aan bod. 

De opleiding wordt verzorgd vanuit het Kenniscentrum Omgaan met Pesten in Vinkeveen:

Vanuit het Kenniscentrum worden o.a. de opleiding tot trainer Omgaan met Pesten en cursus anti- pestcoördinator verzorgd en wordt materiaal ontwikkeld voor de trainingen, in samenwerking met de Stichting en de aangesloten trainers. Alle diensten en producten worden regelmatig aangepast aan nieuwe wetenschappelijke inzichten

Praktische info & aanmelden >

Opleidingsgids aanvragen >

Pesten op school aanpakken als Sta Sterk trainer

Vragen over onze opleiding tot Sta Sterk trainer?

Mail naar Inge Coolen: icoolen@omgaanmetpesten.nl of bel 06-47115252

Vanuit het Kenniscentrum Omgaan met Pesten bieden we opleidingen aan voor dé professional die het verschil wil maken in sociale veiligheid!