Annelies Dorgelo

Annelies Dorgelo

U kunt bij mij terecht voor:
* Sta Sterk op school
* Sta Sterk training, buitenschoolse groepstraining
* Sta Sterk training, buitenschoolse individuele training
* Workshops voor ouders en beroepskrachten
* Stevige Stap training, individueel en in groepsverband
* Ouderavonden, lezingen, workshops, etc. voor leerlingen, ouders en beroepskrachten m.b.t. de overstap naar de brugklas

voor jou !

-Ben je wel eens boos of juist verdrietig zonder dat je weet waarom?
-Of vind je het soms lastig om met andere kinderen te spelen?
-Word je wel eens gepest of plaag jij zelf soms anderen?
-Vind je het lastig om vriendjes te maken of een praatje te maken met een kind dat je niet goed kent?
-Voel je je soms eenzaam, of wil je op de dag van je spreekbeurt het liefst diep onder de dekens blijven liggen?

Dat heeft iedereen wel eens…

Het wordt anders als je er last van hebt en het steeds weer voorkomt. Als je gewoon niet meer zo blij bent, of juist steeds boos. Dan is het goed te weten dat een kindercoach je kan helpen bij alles wat hier boven staat en nog veel meer. Misschien staat waar jij het meeste last van hebt wel niet in dit rijtje maar je mag overal over komen praten met mij. Dan kijken we samen hoe ik jou verder kan helpen door met je te praten, te knutselen of waar je maar zin in hebt. We denken niet in problemen maar juist in oplossingen zodat je zo snel mogelijk weer verder kunt en lekker kind kunt zijn!

Voor de kinderen die gepest worden is er de Sta Sterk Training. Daar leer ik je in kleine groepjes (of alleen als dat beter voor je werkt) hoe je beter voor jezelf op kunt komen. Dat helpt je om meer zelfvertrouwen te krijgen en weer met plezier met andere kinderen om te gaan. Want dat is mijn wens voor alle kinderen, dat je kind kunt zijn en dat je veilig op kunt groeien tot wie je bent.

Voor de kinderen die voor de grote stap naar het middelbaar onderwijs staan en daar hulp bij kunnen gebruiken is er de Stevige Stap Training.

Voor grote mensen:

Bent u geïnteresseerd in een vrijblijvend kennismakingsgesprek dan bent u van harte welkom. Dan kunnen we samen kijken op welke wijze uw kind het beste geholpen kan worden.

Ook geef ik themabijeenkomsten en workshops aan ouders, professionals, scholen en kinderen over ‘omgaan met pesten’. Ik ben Europees gecertificeerd coach en aangesloten bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches, de NOBCO en heb beroepsgeheim!

Mijn Motto:
Er is niets dat je niet kan, er zijn alleen dingen die je nog niet geleerd hebt!