Annette Schlatmann

Annette Schlatmann

Gecertificeerd trainer Omgaan met Pesten met een licentie voor:

  • Sta Sterk training individueel en in groepsverband 8-12 jaar
  • Sta Sterk workshops 8-12 jaar
  • Specialisatie Stevige Stap brugklastraining
  • Anti-pestprogramma Sta Sterk op School
  • Anti-pestprogramma Omgaan met Elkaar
  • Workshops voor ouders en professionals

Toen ik jong was, had ik maar al te graag een trainer van Omgaan met Pesten gehad. Ik was introvert en wist niet hoe ik voor mezelf op kon komen. Ik voelde me onbegrepen en werd een voortijdig schoolverlater. Tot ver in mijn volwassenheid kampte ik met de gevolgen van deze ongelukkige schooltijd: een sociale fobie en een minderwaardigheidscomplex, problemen met leuk werk en een fijne relatie vinden.

Na omzwervingen en diverse therapieën kwam ik meer en meer met mezelf in het reine en begon ik het als een missie te zien om anderen te helpen om zichzelf waardevol te vinden en voor zichzelf op te kunnen komen. Ik volgde opleidingen life- en jongerencoaching en werd trainer Omgaan met Pesten.

Ik heb geleerd om voor mezelf op te komen en weet dat dit mogelijk is voor iedereen. Ik weet dat je er gelukkiger en evenwichtiger door wordt. Dat de hele omgeving er baat bij heeft. Dat er vertrouwen, plezier en goede leerprestaties komen in plaats van wantrouwen, angst, boosheid en slechte leerprestaties. Ik gun dit uw kind van harte en zet me voor 100% in om bij uw kind weer een grote glimlach op het gezicht te toveren!