Carla Silvertand-Meerts

Carla Silvertand-Meerts

U kunt bij mij terecht voor:
* Sta Sterk op school
* Sta Sterk training, buitenschoolse groepstraining
* Sta Sterk training, buitenschoolse individuele training
* Workshops voor ouders en beroepskrachten
* Stevige Stap training individueel en in groepsverband
* Ouderavonden, lezingen, workshops, etc. voor leerlingen, ouders en beroepskrachten m.b.t. de overstap naar de brugklas

Carla Silvertand-Meerts

Ik ben Carla Silvertand- Meerts. Na mijn studie HBO-pedagogiek ben ik gaan werken in het bedrijfsleven. Ik heb veel ervaring opgedaan met coachen en het geven van trainingen.|
In 2014 heb ik besloten mijn achtergrond en ervaring samen te voegen. Ik heb de opleiding tot trainer omgaan met pesten gevolgd en heb Sta Sterk Support opgezet.

Mijn Missie: Het verschil maken. Ondersteuning bieden vanuit de gedachte dat iedereen het verdient om zichzelf en gelukkig te zijn.

Mijn Visie: Ieder mens is een uniek individu.
We leven in veel verschillende groepen, denk aan het gezin, de vriendengroep, de sportvereniging, facebook, de school, of je werk, maar ook de wijk, de stad en ons land. In iedere groep vervul je verschillende rollen. Bij de ene groep kun, of durf je meer jezelf te zijn dan bij de andere. Het wordt lastig als je je anders gaat gedragen dan je zou willen, doordat je bijvoorbeeld niet durft aan te geven wat je grenzen zijn, je bang bent dat je anders niet meer mee telt, of door de druk die de groep op je uitoefent. Iedereen herkent wel zo’n lastige situatie. Hoe dichter je op dat moment bij jezelf kunt blijven, hoe beter je zorgt voor je eigen welzijn en ook voor het welzijn van de groep.

Ik ben pedagoog en als trainer ben ik aangesloten bij de Stichting Omgaan met Pesten en bij de Vereniging van Trainers Omgaan met Pesten.

Mijn praktijk is gevestigd in Roermond. Op aanvraag werk ik op locatie.

Meer informatie vindt u op de website: www.stasterksupport.nl.