Christel van der Heijden

Christel van der Heijden

Gecertificeerd trainer Omgaan met Pesten met een licentie voor:

  • Sta Sterk training individueel en in groepsverband 8-12 jaar
  • Sta Sterk workshops 8-12 jaar
  • Feel Fine Online workshops 8-15 jaar

 

Ik ben Christel van der Heijden moeder van 2 pubers. Ik heb mijn Praktijk ChristelCoaching nu 8 jaar. Ik ben mijn praktijk begonnen omdat ik toen ik klein was altijd al heb gezegd “dat ik diegene wil zijn die ik zelf zo gemist heb”. Ik werd nl van mijn 4de tot mijn 19de jaar gepest. Sinds jaren heb ik mijn passie gevonden en mijn passie is om een ieder een steun in de rug te geven. Doordat ik zelf lange tijd gepest ben heb ik ervaren dat dit een ander heel goed kan helpen. Ik heb meerdere trainingen tegen pesten afgemaakt maar geen één paste zo goed in mijn straatje dan de Basisopleiding Sta Sterk Tegen Pesten. Nu ben ik ook met verschillende verdiepingen aan de slag en dit voelt als een warm bad.

Omdat er ook steeds meer bekend word over pesten op de werkvloer merk ik dat daar voor mij ook nog wat te halen is in de toekomst.

Ik ben nu bezig met de Specialisatie Jongeren van 13-18 jaar.

Vele kinderen- jongeren en volwassenen dragen dagelijks de lasten mee op hun schouders van het gepest worden en het pesten. Hier wil ik samen met mijn collega’s van Omgaan Met Pesten een Verschilmaker in zijn. Vooral om het Pesten de aandacht te geven die het verdient.

Liefs Christel

Heb je vragen mail mij dan gerust: christel.coaching@outlook.com of bel:0623777436