Esther Grudelbach

Esther Grudelbach

U kunt bij mij terecht voor:
* Sta Sterk op school
* Sta Sterk training, buitenschoolse groepstraining
* Sta Sterk training, buitenschoolse individuele training
* Workshops voor ouders en beroepskrachten
* Stevige Stap training, individueel en in groepsverband
* Ouderavonden, lezingen, workshops, etc. voor leerlingen, ouders en beroepskrachten m.b.t. de overstap naar de brugklas

 

Mijn naam is Esther Grudelbach (1977), ik woon met mijn gezin in Hoorn, Noord-Holland.

Sinds 2014 ben ik actief betrokken bij de Stichting Omgaan met Pesten.

Ik geef de Sta Sterk Training en Stevige Stap Brugklastraining aan kinderen en jongeren die te maken krijgen met grensoverschrijdend of pestgedrag en willen leren daar anders mee om te gaan. Ik help kinderen op weg naar meer zelfvertrouwen en assertiviteit.

Met regelmaat geef ik het anti-pestprogramma “Sta Sterk op School” waarin kinderen samen met hun klasgenoten aan een sociaal veilig klimaat in de klas. Het kunnen aanleren en bijbrengen van vaardigheden aan kinderen en jongeren, maakt dat de wereld er voor deze kinderen een stukje zonniger uitziet. En: jong geleerd, is oud gedaan!

Pesten is aan de orde van dag. Dit heb ik zelf als kind ervaren, waardoor ik uit eigen ervaring weet wat het is om gepest te worden en wat dit doet met je zelfbeeld. Wanneer je te maken krijgt met pesten of lastig gedrag dan is het heel fijn als je weet hoe je hiermee om kunt gaan. Dat geldt voor alle betrokkenen; of je nu gepest wordt, onderdeel bent van een groep of klas waarbinnen pestgedrag voorkomt, en ongeacht de rol die je daarin zelf vervult.

De Sta Sterk training biedt hele bruikbare en praktische handvatten waarmee een kind of jongere na tien lessen zelf in staat is om met respect voor eigen wensen en grenzen én die van de ander situaties op te lossen. Het samen werken aan zelfvertrouwen, het leren hoe om te gaan met lastig gedrag en het bewustmaken dat jíj de regie in handen hebt waar het gaat om hoe jij je voelt, is fantastisch om te doen. We werken samen aan lichaamstaal, communicatieve vaardigheden, assertiviteit en zelfvertrouwen.

Mensen typeren mij als daadkrachtig, betrouwbaar en oplossingsgericht. Ik denk ik mogelijkheden, sta positief in het leven en wil graag mijn bijdrage leveren aan de ontwikkeling van anderen. Ik werk klantgericht en lever graag maatwerk. Ik geniet van het werken met kinderen en jongeren, en vind het een eer om deelgenoot te mogen zijn van hun leerproces!

Wanneer je kennis wilt maken, of meer informatie wilt ontvangen over bijvoorbeeld de Sta Sterk training, neem dan gerust contact op! Meer informatie vind je op mijn website www.levenderwijs.com

 

 

Samen maken we het verschil

Vraag nu gratis het lespakket aan voor de Week tegen Pesten van 21 t/m 25 september 2020

Je ontvangt het lespakket in de week van 1 september
We respecteren je privacy ☑