Everdina de Haan

Everdina de Haan

Everdina de Haan geeft de STA STERK interventie in de Wijk/Meppel en omgeving.

Je kunt bij mij terecht voor:

  • STA STERK op school.
  • STA STERK training, buitenschoolse groepstraining.
  • STA STERK training, buitenschoolse individuele training.
  • Workshops / themavonden / consultatie voor partners, leerlingen, ouders en professionals.

De STA STERK training geef ik niet alleen aan kinderen & jongeren, maar ook aan volwassenen & ouderen.

Mijn naam is Everdina de Haan, geboren in 1975, moeder van twee zonen en werk sinds 1995 in de hulpverlening/psychiatrie.

De afgelopen 25 jaren heb ik veel ervaring en mensenkennis op gedaan binnen alle leeftijdscategorieën, (psychiatrische) problematiek, instellingen, trainingen, behandelingen en coachvragen.

Wat me opviel is dat het pesten vaak een terugkerend onderwerp van gesprek was. Ik heb veel mensen gesproken en zien vechten met de littekens die het pesten heeft achtergelaten! Dit was voor mij de reden om me te laten scholen tot weerbaarheidstrainer omgaan met pesten!

 

Mensen hebben vaak het idee dat pesten alleen onder kinderen voorkomt en niet meer onder volwassenen en ouderen. Er heerst een groot taboe en vooroordelen over pesten op deze leeftijden

 

Werkgevers, scholen, zorginstellingen en woonzorgcentra zijn vaak handelingsverlegen. Pestprotocollen blijven op de plank liggen, de aanpak rondom pesten wordt vaak op een onjuiste manier ingezet, met alle gevolgen van dien!

 

Stop het pesten voor het te laat is! Ernstige gevolgen van pesten -> angst, onmacht, negatief zelfbeeld, isolement, vereenzaming, somatische & psychische klachten, ziekteverzuim, ontslag, depressie, suïcidaliteit

Ga de uitdaging aan en reken af met PESTEN!

Door deze training leer jij assertiever reageren, vertoon je weerbare lichaamstaal, kom je voor jezelf op, geef jij je grenzen duidelijk aan, herpak je de eigen regie, krijgt je zelfvertrouwen een positieve boost!!

Kom nu in actie en zet de eerste stap…meld je aan voor de STA STERK training!

Voor meer informatie kun je terecht op www.anydaycare.nl.

Heb je vragen mail me gerust op edehaan@anydaycare.nl
Heb je liever telefonisch contact, dan kun je me bereiken op 06-52119396.