Hanneke Kinds

Hanneke Kinds

U kunt bij mij terecht voor:
* Sta Sterk op school
* Sta Sterk training, buitenschoolse groepstraining
* Sta Sterk training, buitenschoolse individuele training
* Workshops voor ouders en beroepskrachten

Hanneke Kinds

Wie ik ben? Wat leuk dat je dat wil weten! Ik stel me graag aan je voor:

Mijn naam is Hanneke Kinds, 39 jaar, trotse moeder van 3 kinderen en samen met mijn gezin woon ik in Gouda. Meestal ben ik nieuwsgierig, vrolijk, tikje chaotisch, out of the box denker, optimistisch, nuchter en een mensen mens.

Vanuit mijn achtergrond als Actrice en dramadocent heb ik al heel vroeg ontdekt hoe je je lijf en stem als instrument kunt gebruiken in de diverse rollen die je speelt en hoe anderen op je reageren als je minder weerbaar of juist weerbaar gedrag laat zien. Kinderen vinden het heerlijk om dit te ontdekken.

Het is fantastisch om kinderen die onzeker, faalangstig en stilletjes zijn te zien opbloeien en zelfvertrouwen krijgen tijdens de dramalessen. Ze worden hun Eigen Held en durven voor zichzelf en anderen op te komen! Ik ontdekte dat het mijn kracht is om kinderen weer geloof te geven in zichzelf en dat ze mogen zijn wie ze zijn.

In 2013 heb ik het besluit genomen om voor mezelf te gaan beginnen en ben ik de opleiding tot trainer Omgaan met Pesten gaan volgen. Sinds juni 2014 ben ik gecertificeerd trainer Omgaan met Pesten. Met mijn praktijk Eigen Held bied ik professionele hulp bij pesten in Gouda en omstreken. Wil je meer informatie dan mag je mij natuurlijk altijd bellen of mailen.