Hanneke Luttikhuis

Hanneke Luttikhuis

Gecertificeerd trainer Omgaan met Pesten met een licentie voor:

  • Sta Sterk training individueel en in groepsverband 8-12 jaar
  • Sta Sterk workshops 8-12 jaar
  • Feel Fine Online workshops 8-15 jaar
  • Specialisatie Stevige Stap brugklastraining

Mijn naam is Hanneke Luttikhuis, 42 jaar oud, moeder van twee lieve jongens. Nadat ik in 2001 mijn HBO studie Human Resource Management had voltooid, ben ik het HRM vak ingedoken en heb vele jaren met veel plezier mensen mogen opleiden, begeleiden en motiveren. Na de geboorte van mijn kinderen, besloot ik het roer om te gooien en als zelfstandig ondernemer aan de slag te gaan door mooie dingen te ontwerpen voor kinderkleding en dat te verkopen. Ik heb dat 15 jaar met veel plezier mogen doen.

Daarnaast ben ik sinds een tijd tennislerares voor kinderen in alle leeftijden en in dit werk merkte ik dikwijls de kwetsbaarheid van kinderen in de verschillende groepen en het belang van je te kunnen handhaven in een groep. Helaas wordt 1 op de 10 kinderen gepest en zelfs 100% van de kinderen komt er op de een of andere manier mee in aanraking. Zelf pesten, gepest worden of het zien gebeuren kan grote gevolgen hebben voor de rest van je leven.

De gedachte hieraan en mijn ervaringen met pesten in mijn eigen omgeving, maakt dat Trainer Omgaan met Pesten de juiste stap voor mij was om een waardevolle bijdrage te kunnen leveren in het terugdringen van pesten en kinderen waardevolle skills te leren, waardoor zij sterk in het leven kunnen staan. Dat gun je toch iedereen!