Helen Geurtsen – Schouten

Helen Geurtsen – Schouten

U kunt bij mij terecht voor:
* Sta Sterk op school
* Sta Sterk training, buitenschoolse groepstraining
* Sta Sterk training, buitenschoolse individuele training
* Workshops voor ouders en beroepskrachten
* Stevige Stap training, individueel en in groepsverband
* Ouderavonden, lezingen, workshops, etc. voor leerlingen, ouders en beroepskrachten m.b.t. de overstap naar de brugklas

Helen Geurtsen – Schouten

Ik ben Helen Geurtsen – Schouten, getrouwd en trotse moeder van 2 kinderen, een zoon en een dochter. Daarnaast hebben wij een hele lieve bouvier. Wij wonen met veel plezier in het mooie bosrijke Ermelo!

Al vanaf 1991 werk ik als maatschappelijk werker in de hulpverlening. In mijn werk heb ik de afgelopen jaren gewerkt met volwassenen en kinderen met diverse problematiek. Ik heb hierdoor een brede achtergrond. Zo kreeg ik ook te maken met mensen die vroeger gepest werden. Dit trok vaak diepe sporen in hun leven.

Dit heeft mij geïnspireerd om mij te specialiseren en een eigen praktijk te starten voor kinderen, tieners en volwassenen die o.a. te maken hebben met pesten of te maken hebben gehad met pesten in hun leven. Daarnaast ook voor die groep mensen die vinden dat zij nog niet voldoende sociaal weerbaar zijn en het moeilijk vinden om voor zichzelf op te komen. Pesten is van alle tijden en komt overal voor. Als we dit terug kunnen dringen, dan geeft mij dit veel voldoening.

Ik heb mij door de Stichting Omgaan met Pesten laten opleiden tot trainer Omgaan met Pesten. Door middel van de STA STERK training in groepsverband of individueel, help ik graag mee dat iemand, van jong tot oud, zich weer positief, krachtig en weerbaar gaat voelen en gedragen. Daarnaast verzorg ik thema avonden, workshops voor ouders, professionals en andere belangstellenden. Tevens geef ik ook de Stevige Stap training, en bied ik individuele begeleiding aan mensen die hun ervaringen op het gebied van pesten willen verwerken. Daarnaast zijn ook volwassenen in mijn praktijk van harte welkom die graag willen leren om meer voor zichzelf op te komen.

Kernwaarden voor mij in het werk zijn: Betrokken, warm, met enthousiasme en met humor zet ik mij met hart en ziel graag voor u of uw kinderen in! Dit vanuit een veilige en prettige sfeer als basis, dit zijn voor mij voorwaarden om tot een fijne en goede samenwerking te komen.

Neem een gerust een kijkje op mijn website en mochten er vragen zijn, of dat u met iets zit, neem dan vrijblijvend contact met mij op. Ik denk graag met u mee!