Henrike Spoelman

Henrike Spoelman

U kunt bij mij terecht voor:
* Sta Sterk op school
* Sta Sterk training, buitenschoolse groepstraining
* Sta Sterk training, buitenschoolse individuele training
* Workshops voor ouders en beroepskrachten

Henrike Spoelman

De zon hoort in het leven van ieder kind en mens te schijnen !!

Mijn naam is Henrike Spoelman en ik heb een eigen praktijk Toermalijn Kindercoaching.

Vanuit mijn intuïtie, professionaliteit en innerlijke glimlach werk ik met kinderen, ik maak contact en zie waar het kind behoefte aan heeft. Hier ga ik met het kind mee aan de slag om samen spelenderwijs te ontdekken welke kwaliteiten en krachten het kind in zich heeft en hoe deze ingezet kunnen om nieuwe vaardigheden te leren.

Naast kindercoaching geef ik ook de sta sterk training aan kinderen:

“Als je sterk staat, voel je vanzelf, dat je alle uitdagingen vol vertrouwen aan durft te gaan!!”

De sta sterk training is gericht op het vergroten van de weerbaarheid van kinderen. Zij leren voor zichzelf opkomen in onaangename situaties zoals verbaal en digitaal pesten, pesten door buitensluiten, negeren en chanteren. In de training staan drie thema´s centraal:
•weerbare lichaamstaal,
•vaardig reageren bij pesten
•zelfvertrouwen

De kinderen werken onder andere aan uitstraling en lichaamshouding, het stem- en woordgebruik, krachtig nee zeggen, hun eigen wil en eigen mening uiten, zorgen dat ze kunnen meedoen en op een respectvolle manier omgaan met elkaar.

Verder verzorg ik workshops en themabijeenkomsten voor kinderen, ouders en alle belangstellenden over diverse onderwerpen zoals:
• omgaan met pesten
• kinderen en zelfvertrouwen
• scheidingsverwerking
• rouwverwerking
• kind en gedrag
• hooggevoeligheid

Wil je meer over mij of mijn praktijk weten, kijk gerust eens op mijn website www.kindercoaching.net of neem contact met mij op via telefoon of e-mail.

Toermalijn: het kristal de toermalijn versterkt de geest en maakt helder en evenwichtig. Het kristal aardt en brengt balans in lichaam en geest en zet negatieve energie, gedragspatronen en gedachtes om in positieve. Hierdoor worden het lichaam en emoties in balans gebracht. Dit bevordert ontspanning, begrip, zelfvertrouwen, voorspoed en vermindert blokkades en angst.