llse Hermsen

llse Hermsen

Gecertificeerd trainer Omgaan met Pesten met een licentie voor:

  • Sta Sterk training individueel en in groepsverband 8-12 jaar
  • Sta Sterk workshops 8-12 jaar
  • Specialisatie Stevige Stap brugklastraining
  • Anti-pestprogramma Sta Sterk op School
  • Workshops voor ouders en professionals
  • Anti-pestprogramma Omgaan met Elkaar
  • Studiedagen en ondersteuning bij Sociaal Veiligheidsbeleid

Mijn naam is Ilse Hermsen, ik ben 44 jaar en ik woon in Tiel. Ik ben HBO opgeleid (HEAO), en tot voor kort was ik judoleraar in hart en nieren. Gedurende 28 jaar heb ik judolessen gegeven bij verschillende judoverenigingen, sportscholen en sociaal culturele instellingen in Amsterdam omgeving. Vanaf 2003 bij Judoschool de Midden-Betuwe in Tiel, een door mijzelf opgerichte judovereniging. Daarnaast heb ik al jarenlang ervaring op het gebied van personal coaching in de fitnessbranche. Helaas kreeg ik in 2012 te maken met een vervelende nekblessure waardoor ik besloot te stoppen met judo en een andere richting te kiezen. Tijdens mijn lange judoloopbaan kwam ik regelmatig in aanraking met kinderen die gepest werden op school. Maar ook met volwassenen die kozen voor het judo in verband met een pestverleden, met als doel het krijgen van meer zelfvertrouwen. Ik kwam via Dieta Uijterlinde (de grondlegger van de methode Omgaan met Pesten) in contact met de Stichting Omgaan met Pesten. De Sta Sterk opleiding die deze stichting biedt, bleek een mooie aanvulling op mijn judoloopbaan.

U kunt bij mij terecht voor de Sta Sterk training in groepsverband en individueel, Sta Sterk op School, workhops en thema-avonden, en daarnaast voor de brugklastraining Stevige Stap. In de toekomst zal het aantal trainingen in mijn praktijk zeker uitgebreid worden. Ik vind het van essentieel belang om je te blijven ontwikkelen en je continue verder te verdiepen in je vakgebied. Graag begroet ik u dan ook binnenkort bij een intakegesprek!

Ik werk vanuit mijn praktijkruimte in Heteren en een kleine praktijkruimte aan huis in Tiel. Op aanvraag werk ik ook op locatie.