llse Hermsen

llse Hermsen

U kunt bij mij terecht voor:
* Sta Sterk op school
* Sta Sterk training, buitenschoolse groepstraining
* Sta Sterk training, buitenschoolse individuele training
* Workshops voor ouders en beroepskrachten
* Studiedagen voor beroepskrachten
* Ondersteuning (door)ontwikkelen anti-pestbeleid
* Omgaan met Elkaar groepsproject
* Stevige Stap training, individueel en in groepsverband
* Ouderavonden, lezingen, workshops, etc. voor leerlingen, ouders en beroepskrachten m.b.t. de overstap naar de brugklas

 

Mijn naam is Ilse Hermsen, ik ben 44 jaar en ik woon in Tiel. Ik ben HBO opgeleid (HEAO), en tot voor kort was ik judoleraar in hart en nieren. Gedurende 28 jaar heb ik judolessen gegeven bij verschillende judoverenigingen, sportscholen en sociaal culturele instellingen in Amsterdam omgeving. Vanaf 2003 bij Judoschool de Midden-Betuwe in Tiel, een door mijzelf opgerichte judovereniging. Daarnaast heb ik al jarenlang ervaring op het gebied van personal coaching in de fitnessbranche. Helaas kreeg ik in 2012 te maken met een vervelende nekblessure waardoor ik besloot te stoppen met judo en een andere richting te kiezen. Tijdens mijn lange judoloopbaan kwam ik regelmatig in aanraking met kinderen die gepest werden op school. Maar ook met volwassenen die kozen voor het judo in verband met een pestverleden, met als doel het krijgen van meer zelfvertrouwen. Ik kwam via Dieta Uijterlinde (de grondlegger van de methode Omgaan met Pesten) in contact met de Stichting Omgaan met Pesten. De Sta Sterk opleiding die deze stichting biedt, bleek een mooie aanvulling op mijn judoloopbaan.

U kunt bij mij terecht voor de Sta Sterk training in groepsverband en individueel, Sta Sterk op School, workhops en thema-avonden, en daarnaast voor de brugklastraining Stevige Stap. In de toekomst zal het aantal trainingen in mijn praktijk zeker uitgebreid worden. Ik vind het van essentieel belang om je te blijven ontwikkelen en je continue verder te verdiepen in je vakgebied. Graag begroet ik u dan ook binnenkort bij een intakegesprek!

Ik werk vanuit mijn praktijkruimte in Heteren en een kleine praktijkruimte aan huis in Tiel. Op aanvraag werk ik ook op locatie.

Samen maken we het verschil

Vraag nu gratis het lespakket aan voor de Week tegen Pesten van 21 t/m 25 september 2020

Je ontvangt het lespakket in de week van 1 september
We respecteren je privacy ☑