Ilse Lodder

Ilse Lodder

U kunt bij mij terecht voor:
* Sta Sterk op school
* Sta Sterk training, buitenschoolse groepstraining
* Sta Sterk training, buitenschoolse individuele training
* Workshops voor ouders en beroepskrachten
* Studiedagen voor beroepskrachten (co-trainer)
* Ondersteuning (door)ontwikkelen anti-pestbeleid
* Omgaan met Elkaar groepsproject (als co-trainer met een gecertificeerde collega).
* Stevige Stap training, individueel en in groepsverband
* Ouderavonden, lezingen, workshops, etc. voor leerlingen, ouders en beroepskrachten m.b.t. de overstap naar de brugklas

Ilse Lodder

Als je gepest wordt is het nooit jouw schuld; niemand heeft het recht je te pesten. Maar je hebt wel meer invloed op de omgeving dan je misschien denkt! Je hoeft geen slachtoffer te blijven; Je kunt veel meer invloed op je omgeving hebben dan je denkt. Iedereen heeft de kracht zijn of haar omgeving te veranderen. Door te leren hoe om te gaan met lastige situaties, te werken aan zelfvertrouwen, een positief zelfbeeld en een sterke lichaamshouding, zal de omgeving uiteindelijk mee veranderen. De Sta Sterk training is speciaal ontwikkeld om kinderen en jongeren sociaal weerbaar te maken zodat zij pesten kunnen oplossen en tegengaan. ik help je graag, stap voor stap, sterker te worden.

Mijn naam is Ilse Lodder, geboren in 1974 en woon samen met mijn vriend en zoontje in Wijk en Aalburg. Na jaren op het lab te hebben gestaan ben ik in 2003 het roer om gaan gooien door de opleiding stress counselling te doen bij Stichting Counselling Nederland. Vanaf 2007 tot eind 2011 heb ik een praktijk aan huis gehad. Ik heb hier veel ervaring opgedaan in het begeleiden van mensen tijdens lastige periodes in hun leven. In die tijd heb ik ook veel cursussen gedaan op het gebied van coachen en counsellen. Met de komst van mijn zoontje (nov 2010) besefte ik dat een weggestopte wens weer boven kwam drijven: werken met kinderen! Ik ben toen begonnen met de opleiding tot kindercoach. Toen ik de website www.omgaanmetpesten.nl bezocht wist ik: DIT is wat ik wil gaan doen! Een praktische cursus aan kinderen die minder weerbaar zijn. Ik heb er nog geen moment spijt van gehad: wat is er nou mooier dan een kind te zien opbloeien?