Inge Coolen

Inge Coolen

U kunt bij mij terecht voor:
* Sta Sterk op school
* Sta Sterk training, buitenschoolse groepstraining
* Sta Sterk training, buitenschoolse individuele training
* Workshops voor ouders en beroepskrachten
* Stevige Stap training, individueel en in groepsverband
* Ouderavonden, lezingen, workshops, etc. voor leerlingen, ouders en beroepskrachten m.b.t. de overstap naar de brugklas

Inge Coolen

Mijn naam is Inge Coolen. Ik woon en werk met veel plezier in de Leidsche Rijn bij Utrecht. Woorden die bij mij passen zijn: enthousiast en enthousiasmerend, sociaal, trotse mama, gedreven coach, trainer met humor, docent die gaat voor haar studenten en passie voor mensen.

Mijn passie voor mensen bracht mij in Tilburg, waar ik psychologie heb gestudeerd. Ik heb toen gekozen voor de richting arbeid- en organisatiepsychologie. Door mijn werk als docent op het ROC en later het HBO kwam ik erachter hoe leuk ik het vind om anderen te enthousiasmeren. Dit doe ik zelfs in mijn vrije tijd als hardlooptrainer. Mijn collega’s noemen mij betrokken en gewetensvol, ze weten wat ze aan me hebben en kunnen bij mij terecht. De mensen uit welke groep waar ik ook voor sta geven me terug dat ik open en spontaan ben.

Ik geniet van mijn baan in het onderwijs en ben dus nog steeds 2 dagen werkzaam in het HBO. Doordat ik zelf in 2009 en 2010 twee zoontjes heb gekregen, kwam mijn passie die ik van jongs af aan al heb weer naar boven, het werken met (jonge) kinderen. In 2012 ben ik dan ook mijn eigen kindercoachings- en trainingspraktijk begonnen: Kindercoaching Leidsche Rijn. Ik vind het heerlijk om me in te leven in het kind en mee te gaan in het spel dat zij ontdekken. Ik geloof in de kracht van ieder kind en wil graag mijn bijdrage leveren om het kind weer in zijn of haar kracht te zetten.

Ik richt mij op kinderen vanaf 4 jaar tot ongeveer 12 jaar binnen het onderwijs, het jeugdwerk en de kinderopvang. Ik geef training en coaching op het gebied van (sociale) vaardigheden, weerbaarheid en assertiviteit, omgaan met pesten, persoonlijke ontwikkeling en omgaan met verdriet of angst. Dit kan zowel individueel als in groepsverband. Daarnaast geef ik trainingen, thema-avonden en workshops aan opvoeders en beroepsbeoefenaars op dezelfde gebieden.

De Sta Sterk trainingen van de Stichting Omgaan Met Pesten, zowel individueel als in groepsverband, verzorg ik met heel veel plezier. Ik vind het ontzettend mooi om te zien hoe de kinderen zich in een aantal weken tijd ontwikkelen en ik vind het een geweldig cadeau dat ik daar mijn bijdrage aan mag leveren. Uiteindelijk komt de kracht vanuit uw eigen kind, prachtig toch?!

Wilt u meer over mij en mijn werk weten? Ik nodig u graag uit mij te mailen op info@kindercoachingleidscherijn.nl