Inge Coolen

Inge Coolen

Gecertificeerd trainer Omgaan met Pesten met een licentie voor:

  • Sta Sterk training individueel en in groepsverband 8-12 jaar
  • Sta Sterk workshops 8-12 jaar
  • Specialisatie Stevige Stap brugklastraining
  • Anti-pestprogramma Sta Sterk op School
  • Workshops voor ouders en professionals

Mijn naam is Inge Coolen. Ik woon en werk met veel plezier in de Leidsche Rijn bij Utrecht. Woorden die bij mij passen zijn: enthousiast en enthousiasmerend, sociaal, trotse mama, gedreven coach, trainer met humor, docent die gaat voor haar studenten en passie voor mensen.

Mijn passie voor mensen bracht mij in Tilburg, waar ik psychologie heb gestudeerd. Ik heb toen gekozen voor de richting arbeid- en organisatiepsychologie. Door mijn werk als docent op het ROC en later het HBO kwam ik erachter hoe leuk ik het vind om anderen te enthousiasmeren. Mijn collega’s noemen mij betrokken en gewetensvol, ze weten wat ze aan me hebben en kunnen bij mij terecht. De mensen uit welke groep waar ik ook voor sta geven me terug dat ik open en spontaan ben. Op dit moment doe ik veel verschillende dingen. De rode draad in al mijn werkzaamheden is dat ik graag mensen (groot en klein) laten zien hoeveel mogelijkheden ze hebben om nieuwe dingen te leren!

In 2012 ben ik mijn eigen kindercoachings- en trainingspraktijk begonnen: COOL& Co Kindercoaching Leidsche Rijn. Ik geloof in de kracht van ieder kind en wil graag mijn bijdrage leveren om het kind weer in zijn of haar kracht te zetten. Binnen mijn praktijk geef ik training en coaching aan kinderen vanaf 4 jaar, jongeren, volwassenen, opvoeders en beroepsbeoefenaars individueel of in groepen en binnen de kinder- en buitenschoolse opvang, het onderwijs, en in het bedrijfsleven. In mijn praktijk kom ik veel meer- en hoogbegaafde kinderen tegen. Buiten de weerbaarheids- en faalangsttrainingen, geef ik ook typeles en verzorg ik de training interactievaardigheden voor pedagogisch medewerkers in de kinderopvang. Daarnaast ben ik als freelance docent verbonden aan de Hotelschool Den Haag waar ik doceer en coach op het gebied van human resource management, quality management, onderzoek en afstuderen.

Ik vind het heerlijk om zoveel verschillende dingen te doen. Het ene moment leer ik een kind van 7 zo sterk te staan als een boom en het volgende moment geef ik les aan een groep van HBO studenten om ze uit te leggen hoe je medewerkers kunt motiveren.

Vanaf 2017 ben ik docent bij het Kenniscentrum Omgaan Met Pesten. Nu kan ik nog veel meer mensen (groot en klein) bereiken, door anderen op te leiden tot Sta Sterk trainer.

De Sta Sterk trainingen van de Stichting Omgaan Met Pesten, zowel individueel als in groepsverband, verzorg ik met heel veel plezier. Ik vind het ontzettend mooi om te zien hoe de kinderen zich in een aantal weken tijd ontwikkelen en ik vind het een geweldig cadeau dat ik daar mijn bijdrage aan mag leveren. Uiteindelijk komt de kracht vanuit uw eigen kind, prachtig toch?!

Wilt u meer over mij en mijn werk weten? Ik nodig u graag uit mij te mailen op info@kindercoachingleidscherijn.nl