Inge Cornelisse-Elsinga

Inge Cornelisse-Elsinga

U kunt bij mij terecht voor:

  • Sta Sterk training, buitenschoolse individuele training
  • Workshops voor ouders en beroepskrachten
  • Stevige Stap training, individueel en in groepsverband
  • Ouderavonden, lezingen, workshops, etc. voor leerlingen, ouders en beroepskrachten m.b.t. de overstap naar de brugklas

Inge Cornelisse-Elsinga van Lotus Kindercoaching verzorgt in Driehuis en omgeving de Sta Sterk training die is ontwikkeld vanuit de Stichting Omgaan met Pesten.

Heeft uw kind last van andere kinderen, wordt het gepest of is het niet weerbaar genoeg? Heeft uw kind weinig zelfvertrouwen, denkt het snel negatief of is het faalangstig? Of reageert uw kind juist té assertief en fel en pest het zelf andere kinderen? Wacht dan niet langer en neem contact met mij op, want zoals een waterlelie vanuit de modder de weg naar het licht vindt, en zich uitvouwt tot een prachtige bloem, zo kan een minder weerbaar kind opbloeien tot een weerbaar kind.

En wie ben ik?

Ik ben Inge Cornelisse-Elsinga, stam uit 1969 en woon met mijn man, 2 kinderen en huisdieren in Driehuis. Als kind van onderwijzende ouders en grootouders zit het onderwijs als het ware in mijn bloed. Maar als puber riep ik altijd “ik nooit” en op latere leeftijd was er geen gelegenheid meer voor een jarenlange studie. Ik heb een secretaresseopleiding gevolgd en ben vervolgens 13 jaar werkzaam geweest in de reclame, en daarna 5 jaar als management assistente in de IT branche.

Ondanks al het succes heb ik nooit de voldoening in het werk gevonden die ik zocht. Het hogerop komen en successen behalen streelden mijn verstand, maar niet mijn hart. Ik heb uiteindelijk de conclusie getrokken dat ik mijn hart moest gaan volgen en gaan doen wat in mijn genen zit, namelijk het werken met kinderen.

In september 2006 ben ik vol enthousiasme gestart met de verkorte deeltijdopleiding tot leraar basisonderwijs (Pabo) en voelde me voor het eerst volledig op mijn plek. Helaas liep het anders, ik werd ernstig ziek en moest de Pabo verlaten. Toen ik jaren later voor vrienden op zoek was naar informatie over pesten omdat hun zoon op school gepest werd, kwam ik op de site van de stichting Omgaan met Pesten. Daar zag ik de opleiding tot trainer en heb mij direct aangemeld. Mijn eigen ervaring met pesten (vanaf de basisschool tot 4 HAVO) en de nog steeds actuele wens om met kinderen te werken vormden een uitstekende combinatie.

In juni 2012 heb ik mijn diploma Trainer omgaan met Pesten gehaald en nu run ik vol enthousiasme mijn eigen praktijk, waar ik u graag ontmoet!

Samen maken we het verschil

Vraag nu gratis het lespakket aan voor de Week tegen Pesten van 21 t/m 25 september 2020

Je ontvangt het lespakket in de week van 1 september
We respecteren je privacy ☑