Ingeborg Bunnik-van Rooij

Ingeborg Bunnik-van Rooij

  • Telefoon: 06-48486741

U kunt bij mij terecht voor:

* Sta Sterk op school
* Sta Sterk training, buitenschoolse groepstraining
* Sta Sterk training, buitenschoolse individuele training

* Workshops voor ouders en beroepskrachten
* Studiedagen voor beroepskrachten
* Ondersteuning (door)ontwikkelen anti-pestbeleid
* Omgaan met Elkaar (groepsproject).
* Stevige Stap training individueel en in groepsverband

 

Mijn naam is Ingeborg Bunnik-van Rooij.
Op dit moment ben ik 20 jaar leerkracht basisonderwijs en daarnaast intern vertrouwenspersoon op een grote basisschool in Drunen.

Wat is het toch een prachtig beroep. Ik geef veel van mijzelf aan de kinderen en wat krijg ik daar veel voor terug. Liefde, plezier en vertrouwen. Kinderen gaan een groot deel van de week naar school. Ze moeten zich veilig voelen en plezier kunnen maken en daarbij bouwen ze aan hun zelfvertrouwen en leren ze met elkaar omgaan. Wij zijn er mede voor verantwoordelijk dat ze kunnen opgroeien als zelfbewuste, sociale en weerbare jonge mensen. Dat is de basis om te kunnen leren, de basis om je gelukkig te voelen. Helaas is dit niet voor elk kind vanzelfsprekend.

Lang ben ik op zoek geweest naar trainingen waarmee ik kinderen beter kan helpen met hun eigenwaarde, nee durven zeggen en weerbaarheid. Deze zoektocht heeft mij veel verdieping, opleiding en cursussen op dit gebied gebracht. Sinds 2017 ben ik trainer bij de Stichting Omgaan met pesten.  Hiermee kan ik kinderen in groepsverband en/of individueel nog beter helpen om hun eigen kracht te vinden en daardoor met meer zelfvertrouwen door het leven te gaan. Als leerkracht groep 8 zie ik dat de overstap naar het VO soms niet vanzelfsprekend loopt. Met de training “Stevige Stap” geef ik kinderen meer tools om die overstap soepeler te laten verlopen. Een wereld waarin kinderen vrij en blij kunnen opgroeien is een wereld die ik elk kind gun.

Daarnaast geef ik workshops en ouderavonden op het gebied van pesten en sociale veiligheid. Ik houd mij bezig met het beleid voor de school en de stichting waar ik voor werk. Graag help ik mijn collega’s, ouders en kinderen als expert op dit gebied. Naast dit alles ben ik ook gelukkig getrouwd met Frank, heb een prachtige dochter en een kat en woon met heel veel plezier in een gezellig huis in Waalwijk.

Samen maken we het verschil

Vraag nu gratis het lespakket aan voor de Week tegen Pesten van 21 t/m 25 september 2020

Je ontvangt het lespakket in de week van 1 september
We respecteren je privacy ☑