Irma Machielse

Irma Machielse

U kunt bij mij terecht voor:
* Sta Sterk op school
* Sta Sterk training, buitenschoolse groepstraining
* Sta Sterk training, buitenschoolse individuele training
* Workshops voor ouders en beroepskrachten
* Stevige Stap training, individueel en in groepsverband
* Ouderavonden, lezingen, workshops, etc. voor leerlingen, ouders en beroepskrachten m.b.t. de overstap naar de brugklas

Irma Machielse

Mijn naam is Irma Machielse en ik ben werkzaam in Leiden en omgeving vanuit mijn eigen praktijk ‘De Jonge Kracht’. Graag wil ik mijn bijdrage leveren aan het voorkomen en tegengaan van pesten. Ik organiseer STA STERK trainingen (individueel traject en in groepsverband) voor zowel kinderen als jongeren. Daarnaast kunnen ouders, leerkrachten en andere belangstellenden mij inschakelen voor een ouderavond of themabijeenkomst.

Mijn persoonlijke kracht binnen de trainingen is dat ik een prettige veilige sfeer weet te creëren en van daaruit doelgericht met de kinderen en jongeren te werk ga. Mijn kernwaarden zijn: professionaliteit, veiligheid, persoonlijke benadering, maatwerk en praktijkgerichtheid.

Ieder kind komt weleens in een situatie terecht waarin hij of zij te maken krijgt met agressief gedrag, roddelen of buitensluiten. Als dit niet op tijd wordt aangepakt, kan dit een flinke impact hebben. Mijn missie is om een bijdrage te leveren aan een prettige samenleving door kinderen en jongeren te leren goed voor zichzelf op te komen met respect voor andermans grenzen. Een vaardigheid waar zowel mijn cursisten als de samenleving jarenlang profijt van hebben.

Ik wil dit bereiken door gebruik te maken van de eigen innerlijke kracht van kinderen en jongeren. Met de trainingen help ik deelnemers om hun eigen kracht te (her)ontdekken en op een effectieve manier in te zetten zodat zij beter in staat zijn om pesten te voorkomen of op te lossen.