Jessica Lightfoot

Jessica Lightfoot

Gecertificeerd trainer Omgaan met Pesten met een licentie voor:

  • Sta Sterk training individueel en in groepsverband 8-12 jaar
  • Sta Sterk workshops 8-12 jaar
  • Feel Fine Online workshops 8-15 jaar

Jess! is de plek voor een veilige, warme en positieve sfeer voor kind en ouder.

De namen “Jess!” “Jij” en “Sta Sterk!” staat voor om willen kinderen stevig in hun schoenen laten staan in hun contacten met andere kinderen!

Mijn naam is Jessica Lightfoot. Ik woon samen met mijn man en 2 kinderen, hond en hamster in Kortenhoef. Ik heb ruim 12 jaar ervaring in het werken met kinderen. Onder de naam Fratz en Twwo kinderfeestjes heb ik de afgelopen jaren voor veel kinderen een feestje mogen organiseren. Mijn liefde voor kinderen, creativiteit, enthousiasme en ook mijn toneelachtergrond komen goed van pas om kinderen op een speelse en ongedwongen manier te helpen in hun gedrag en ontwikkeling.

Een kind dé mooiste dag van het jaar bezorgen is van onschatbare waarde, maar het bleef bij mij knagen dat dit niet voor ieder kind is weggelegd. Helaas gebeurt het nog té vaak dat kinderen nooit uitgenodigd worden voor een kinderfeestje. Want wat gebeurt er met een kind dat nooit gevraagd wordt? Dat gaat bij zichzelf nadenken: Ben ik niet aardig? Is er iets met mij aan de hand? Hoor ik er niet bij? Vinden ze me raar? Of vinden ze me stom?

Deze gedachten hebben mij aangegrepen en dat is de reden dat ik kinderen en jongeren wil helpen die zich onzeker voelen, die niet goed voor zichzelf opkomen en die gepest worden of zich niet makkelijk uiten. En ook kinderen die juist agressief of boos reageren. Voor mij als trainer staat de belevingswereld van het kind altijd centraal. Door de hulpvraag vanuit de beleving van het kind te benaderen ontdek ik wat er in hem of haar omgaat. Mijn uitgangspunt is dat er voldoende kracht in ieder kind zit en daardoor weet ik dat er altijd een uitweg is. Soms hebben kinderen wat extra hulp nodig en daar help ik dan graag bij.

Verschilmaker Jess!
Ik geef een volwaardige Sta Sterk training van 10 lessen, plus twee ouderworkshops en train kinderen van 8-12 jaar, individueel of in groepsverband, die last hebben van onzekerheid, faalangst en pesten. Ik begeleid thema-workshops op school, op de naschoolse of op de sportclub, maar ook Feel Fine Online workshop zodat kinderen en jongeren leren weerbaar te zijn in de digitale wereld.

Spreekt dit je aan en wil je meer weten over de Sta Sterk Training, Feel Fine Online workshop of overige workshops, aarzel dan niet om vrijblijvend contact met mij op te nemen.

Lieve groet,

Jessica Lightfoot

Het kind zal zelf de positiviteit en kracht van zichzelf ontdekken, die helpt om stevig in de schoenen te kunnen staan!