Jessy Roodenburg – van Thiel

Jessy Roodenburg – van Thiel

U kunt bij mij terecht voor:

* Sta Sterk training, groepsgewijs
* Sta Sterk training, individuele coaching
* Workshops (o.a. ouderavonden)
* Stevige Stap training, individueel en in groepsverband
* Ouderavonden, lezingen, workshops, etc. voor leerlingen, ouders en beroepskrachten m.b.t. de overstap naar de brugklas
Jessy Roodenburg – van Thiel
Ik ben Jessy Roodenburg, woonachtig in Landsmeer met man, een zoon en twee katten. Naast mijn baan binnen de communicatie, geef ik vanuit Kinderpraktijk Landsmeer en onder de paraplu van Stichting Omgaan met Pesten de STA STERK trainingen. Om mijn kwaliteiten als trainer en coach te ontwikkelen, heb ik eerst een eenjarige coachopleiding afgerond. Daarna ben ik mij gaan specialiseren in training en coaching voor kinderen en jongeren door de opleiding tot trainer Omgaan met Pesten bij de Stichting te volgen. Nu geef ik met veel plezier en liefde de STA STERK trainingen voor zowel kinderen/jongeren op de basisschool als de middelbare school.
Mijn motivatie voor het geven van de trainingen komt voort uit het feit dat ik op de basisschool zelf met lastige en onaangename situaties te maken heb gehad. Als kind werd ik door een groepje andere meiden niet als volwaardig aangezien. Dit uitte zich in roddelen en buitensluiten. Helaas weet ik wat dit met je zelfvertrouwen kan doen. Ik voelde mij niet vrolijk en ging soms met lood in mijn schoenen naar school. Ik weet nog goed hoe dit voelt, en ik gun het niemand anders om zich ooit zo te moeten voelen. Ik heb destijds, met wat hulp, mijn zelfvertrouwen kunnen terugvinden en heb actief de situatie weten op te lossen. Nu, jaren later, help ik heel graag andere kinderen om met lastige (pest)situaties om te gaan, zodat zij zichzelf kunnen en mogen zijn en daar ook trots op zijn!
Hoe ik tijdens mijn trainingen te werk ga? Onder andere doelgericht, met aandacht voor zowel de groep als het individu, met hier en daar een vleugje humor, met een focus op veiligheid, het creëren van een prettige sfeer en een ondersteuning in het aanboren van het zelf oplossend vermogen. Ik ben werkzaam in (de omgeving van) Landsmeer. Meer weten? Kijk dan even op mijn website of mail/bel mij!