Jolanda Broex

Jolanda Broex

U kunt bij mij terecht voor:

* Sta Sterk op school
* Sta Sterk training, buitenschoolse groepstraining
* Sta Sterk training, buitenschoolse individuele training
* Workshops voor ouders en beroepskrachten
* Studiedagen voor beroepskrachten
* Ondersteuning (door)ontwikkelen anti-pestbeleid
* Omgaan met Elkaar (groepsproject).
* Stevige Stap training, individueel en in groepsverband
* Ouderavonden, lezingen, workshops, etc. voor leerlingen, ouders en beroepskrachten m.b.t. de overstap naar de brugklas
Jolanda Broex
Mijn naam is Jolanda Broex van Larros Support. Ik geef twee dagen per week les aan studenten op een hogeschool met als specialisatie toerisme en Chinees (Mandarijn). Sinds mijn kinderjaren wil ik al graag werken met jonge kinderen. Door de opleiding tot trainer Sta Sterk werd ik uitgedaagd om juist met kinderen te werken. Het geeft veel voldoening om de kinderen in een training van 10 weken te zien groeien van veelal onzekere kinderen tot kinderen die het durven om op te komen voor zichzelf. De training wordt individueel en in groepsverband gegeven aan kinderen, pubers en volwassenen. Daarnaast verzorg ik workshops aan beroepskrachten, ouders en scholen.

Ik organiseer de Sta Sterk training voor (jonge) kinderen en pubers in Diemen en daarnaast richt ik me op Amsterdam-Oost/Watergraafsmeer.

Naast trainer Sta Sterk ben ik trainer Durven en Doen. Binnen deze training wordt de nadruk gelegd op spelenderwijs leren, vanuit de ingangshoek van toneel, drama en improvisatie. Er worden allerlei thema’s behandeld zoals stevig staan, duidelijk praten, ergens bang voor zijn, iets durven (of niet…). Door middel van toneelspel en speciaal ontwikkelde oefeningen leren de kinderen steviger in hun schoenen te staan en zichzelf te uiten.