Jolanda Karsten

Jolanda Karsten

Gecertificeerd trainer Omgaan met Pesten met een licentie voor:

  • Sta Sterk training individueel en in groepsverband 8-12 jaar
  • Sta Sterk workshops 8-12 jaar
  • Feel Fine Online workshops 8-15 jaar

Even voorstellen

Ik ben Jolanda Karsten (1971) moeder van 4 kinderen, getrouwd en we wonen in Benningbroek. Ik heb een eigen kindercoach praktijk “Kids can Fly”, waar ik kinderen coach en begeleid die minder stevig in hun schoenen staan. Ik kijk wat ze nodig hebben, maak een plan en samen gaan we aan het werk. Ik ben met het coachen begonnen omdat ik tijdens mijn werk als peuterleidster binnen een school, veel zag gebeuren en ik steeds dacht “ik zou zo graag wat voor ze willen betekenen”. Ik ben een opleiding gaan volgen tot energetisch kindercoach en ben mijn praktijk gestart. Ik merkte al gauw dat veel problemen voortkomen uit een laag en/ of een beschadigd zelfbeeld. kwetsbare kinderen. Daarom paste deze opleiding tot sta sterk trainer zo goed bij mij en mijn bedrijf. Als sta sterk trainer kan je juist voor deze doelgroep veel betekenen.

Passie

Ik heb een passie voor kinderen, ik vind ze geweldig en kan heel makkelijk het mooie van een kind zien en met ze in contact komen. Mijn motto is dan ook “er bestaan geen vervelende kinderen, alleen kinderen die wij niet helemaal begrijpen”. En dat vind ik nu interessant, uitpluizen wat het kind nodig heeft om weer lekker in zijn vel te zitten.

Kids can Fly

Mijn praktijk heet Kids can Fly omdat ik vind dat ieder kind door zijn jeugd heen zou moeten kunnen fladderen, onbezorgd en vrij. Helaas is dat in veel gevallen niet zo en groeien kinderen op in een omgeving waar ze zich niet veilig voelen of beschadigd raken. Ik vind het dan ook een voorrecht om iets voor deze kinderen te mogen betekenen.