Karin Westplate

Karin Westplate

U kunt bij mij terecht voor:
* Sta Sterk op school
* Sta Sterk training, buitenschoolse groepstraining
* Sta Sterk training, buitenschoolse individuele training
* Workshops voor ouders en beroepskrachten
* Stevige Stap Training voor groep 8-ers.

Karin Westplate
Ik ben Karin Westplate (1969), getrouwd en moeder van twee dochters.
Door mijn werk als ambulant gezinsbehandelaar, heb ik ervaring met kinderen en jongeren, waaronder kinderen met een Autisme Spectrum Stoornis (ASS), kinderen met AD(H)D, kinderen die weinig weerbaar zijn, kinderen die moeite hebben in de omgaan met leeftijdgenoten, kinderen die gepest worden en kinderen die zich onzeker en/of angstig voelen.

Wat ik veel zie en hoor in de gezinnen, is dat pesten veel aanricht bij het slachtoffer en daarnaast zag ik het effect van pesten op het hele gezin. Op een bepaald moment wist ik het zeker, naast het begeleiden van gezinnen wil ik meer kunnen betekenen voor kinderen die te maken hebben met pesten én hun ouders hierin begeleiden. Ik wil hen trainen, handvatten geven waar ze echt wat aan hebben om zo sterker en meer weerbaar te worden. Meer in hun eigen kracht laten komen.

Ik ben als trainer en coach werkzaam vanuit mijn eigen praktijk Samen te Nieuwerkerk aan den IJssel. Naast gezinsbegeleiding, kunnen kinderen en hun ouders ook bij mij terecht voor de Sta Sterk training, de Stevige Stap Training en faalangsttraining. Of het nu kinderen, jongeren of volwassen zijn, soms heeft iemand wat hulp en ondersteuning nodig en dan kan je dat het beste Samen doen. Dat kan zijn, samen met een coach, samen met je ouder(s), samen met je broer of zus. Samen is voor mij een rode draad in het leven.