Leonie Johanna van Dijk – Huijbrechts

Leonie Johanna van Dijk – Huijbrechts

U kunt bij mij terecht voor:
* Sta Sterk op school
* Sta Sterk training, buitenschoolse groepstraining
* Sta Sterk training, buitenschoolse individuele training
* Workshops voor ouders en beroepskrachten

Leonie Johanna van Dijk – Huijbrechts

Ik woon met veel plezier in Diemen samen met mijn man en 5-jarige zoon. Oorspronkelijk kom ik uit Friesland, waar ik tot mijn 21ste heb gewoond. Regelmatig geef ik nu trainingen in Friesland. Hoewel ik al lang verhuisd ben, voelt het toch als thuiskomen als ik daar ben. In Leeuwarden haalde ik in 2000 mijn diploma Maatschappelijk Werk en Dienstverlening. Vervolgens ben ik naar Utrecht verhuisd om daar te starten met de opleiding Psychologie. Halverwege het schooljaar ben ik in de Kinder- en Jeugdpsychiatrie in Zeist gaan werken. Na het behalen van mijn propedeuse, ben ik volledig gaan werken in de psychiatrie. Na een aantal jaren, waarin ik ook veel gereisd heb, ben ik mijn man, die oorspronkelijk uit Maastricht komt, in Utrecht tegengekomen (‘meet in the middle’). Zoals gezegd wonen we inmiddels sinds 2008 in Diemen. In 2007 ben ik opgeleid tot Rots en water trainer. Ik voelde me als een vis in het water als trainer. Vanaf die tijd ben ik me steeds meer op het trainerschap gaan richten.

Inmiddels ben ik gecertificeerd als: Rots en water trainer (sinds 2007) TACt-i trainer (sinds 2013) Sta Sterk trainer (sinds 2014)

Ik ben een hartelijk, sociale verbinder die mensen (jongeren en kinderen in het bijzonder)wil helpen om weer grip te krijgen op hun eigen leven. Ik vind het belangrijk om naast iemand te gaan staan en eventueel de weg te wijzen. Echter uiteindelijk is iedereen zelf verantwoordelijk voor zijn eigen acties en moet je het ook zelf doen! Soms heeft iemand een steuntje in de rug nodig, soms heeft iemand een leidende hand nodig voor een bepaalde periode. Uiteindelijk moet het doel zijn dat de ander het weer zelf gaat kunnen, eventueel met hulp uit het netwerk. Met veel liefde wil ik dit steuntje of deze hand zijn voor mensen. Gewoon omdat ik geloof dat je uiteindelijk rijker wordt door te geven dan door alleen te nemen.