Lianne Laumen

Lianne Laumen

Gecertificeerd trainer Omgaan met Pesten met een licentie voor:

  • Sta Sterk training individueel en in groepsverband 8-12 jaar
  • Sta Sterk workshops 8-12 jaar
  • Feel Fine Online workshops 8-15 jaar
  • Specialisatie Stevige Stap brugklastraining

“De beste versie van jezelf ben je nog altijd zelf, en niet de versie die een ander bepaalt dat jij moet zijn”.

Mijn naam is Lianne Laumen en ik woon in het Zuid-Limburgse Geleen. Ik ben vanaf jonge leeftijd tot ver in mijn puberteit gepest en dat heeft een hele grote negatieve impact gehad op mijn volwassen leven. Het was voor mij een hele worsteling om mijzelf te accepteren zoals ik ben, van mijzelf te houden en te leren omgaan met mijn zeer diepgewortelde onzekerheid over mijzelf en de dingen die ik wil doen. En die worsteling bespaar ik jouw kind of jou heel graag. 

Het is mijn missie om kinderen, jongeren en volwassenen die gepest worden of gepest zijn weer te laten inzien dat ze mooi en goed zijn zoals ze zijn. Ik leer ze om weer te geloven in zichzelf en dat ze hun doelen kunnen bereiken.

Dat ze geen last meer hebben van:

– mensen die over hun grenzen gaan

– zichzelf constant vergelijken met anderen

– negatief over zichzelf denken en praten

– bang zijn voor sociale afwijzing

– alles perfect willen doen

Maar dat ze gaan genieten van buiten hun comfortzone dingen te ondernemen, genieten van (aangaan van nieuwe) sociale contacten, wél goed hun grenzen kunnen aangeven, positief over zichzelf denken en praten en dat ook uitstralen, en weer voluit en met plezier gaan léven.  

Dat doe ik door individuele coaching, groepstrainingen en workshops voor kinderen en volwassenen. Ook geef ik voorlichting en workshops aan bedrijven over pesten op de werkvloer én ben ik secretaris en bestuurslid van Stichting Omgaan met Pesten. 

Ik nodig je graag uit om vrijblijvend contact met mij op te nemen (zie mijn contactgegevens) om te bespreken wat ik voor jouw kind of jou kan doen. Graag tot ziens!

Hartelijke groet,

Lianne