Lilian Smak Gregoor

Lilian Smak Gregoor

U kunt bij mij terecht voor:
* Sta Sterk op school
* Sta Sterk training, buitenschoolse groepstraining
* Sta Sterk training, buitenschoolse individuele training
* Workshops voor ouders en beroepskrachten
* Studiedagen voor beroepskrachten
* Ondersteuning (door)ontwikkelen anti-pestbeleid
* Omgaan met Elkaar (groepsproject).
* Stevige Stap training, individueel en in groepsverband
* Ouderavonden, lezingen, workshops, etc. voor leerlingen, ouders en beroepskrachten m.b.t. de overstap naar de brugklas

Lilian Smak Gregoor

“Als je wilt dat iets op een andere manier gebeurt, zul je zélf die verandering moeten zijn. Afwachten tot een ander het jou komt brengen, leidt in veel gevallen tot teleurstelling.” Jarenlang werkte ik als klantmanager en leidinggevende bij sociale diensten, waar ik mensen begeleidde bij het (opnieuw) nemen van de regie over hun eigen leven. Al mijn hele leven vormen kinderen en jongeren de rode draad: vanaf mijn 16e als lid van de Jeugdraad ontwikkelde en organiseerde ik activiteiten voor de jeugd, en bij sociale diensten richtte ik mij op de jongeren om hen weer een doel in hun leven te geven. Zelf ben ik trotse moeder van 4 kinderen in de leeftijd van 11 tot 17 jaar.

Mijn passie voor coachen en talent met kinderen besloot ik samen te brengen in mijn bedrijf Piiple Persoonlijke Ontwikkeling, gespecialiseerd in het omgaan met grensoverschrijdend gedrag. Hier kunt u terecht voor coaching, training (individueel of groepsverband) en advies op het gebied van persoonlijke ontwikkeling aan de volgende doelgroepen:

little piiple (kinderen)
upgrowing piiple (tieners en pubers)
grown piiple (volwassenen)
working piiple (mensen op de arbeidsmarkt)

Daarnaast adviseert Piiple organisaties zoals scholen, jeugdcentra, gemeenten, welzijnsorganisaties en bedrijven over de bovengenoemde onderwerpen, en kan Piiple op interimbasis specialistische werkzaamheden verrichten.

Mijn overtuiging is dat iedereen zijn doel kan halen, als ‘ie het maar voor mogelijk durft te houden. Ieder mens beschikt zélf over de mogelijkheden om zich te ontwikkelen en daardoor te groeien. Het is de kunst om die mogelijkheden te benutten. Soms gaat dit vanzelf, soms kost het wat meer moeite, en is er behoefte aan begeleiding. Ik begeleid mensen in hun persoonlijke ontwikkeling en het bereiken van hun eigen doelen door in te zetten op de eigen kracht. Energiek, eigenzinnig, verrassend en soms ook confronterend ben ik jouw levende spiegel, waardoor jij toegang krijgt tot inzichten in jezelf, en daardoor geprikkeld wordt tot doeltreffend gedrag.

Sta Sterk Training
Een oude oosterse wijsheid luidt: “Als de leerling ontvankelijk is, zal de leraar zich presenteren.” Ik wilde heel graag aan de slag met het fenomeen pesten, als één van de meest voorkomende vormen van grensoverschrijdend gedrag. In Nederland zijn 1,1 miljoen mensen slachtoffer van pestgedrag. Pesten op het werk kost de samenleving jaarlijks € 1,5 miljard!

Ik zocht een complete opleiding, waarbij ik zowel kinderen als volwassenen hulp kon bieden, en ik wilde praktische oplossingen; zaken waarmee je direct aan de slag kan. Op dat moment ontmoette ik Dieta Uyterlinde. Zij had ontwikkeld wat ik zocht! Haar methode sprak me meteen aan. Toen ik op een basisschool mini-workshops verzorgde, en zag wat voor effect de Sta Sterk-methode in 1 uur al heeft, wist ik zeker dat ik hiermee een prachtig praktisch stuk gereedschap heb waar iedereen iets aan kan hebben.

En dat gereedschap geef ik graag door aan iedereen die het hebben wil om zijn eigen gereedschapskistje mee aan te vullen!

Samen maken we het verschil

Vraag nu gratis het lespakket aan voor de Week tegen Pesten van 21 t/m 25 september 2020

Je ontvangt het lespakket in de week van 1 september
We respecteren je privacy ☑