Marloes van Leeuwen-Faesen

Marloes van Leeuwen-Faesen

Gecertificeerd trainer Omgaan met Pesten met een licentie voor:

  • Sta Sterk training individueel en in groepsverband 8-12 jaar
  • Sta Sterk workshops 8-12 jaar
  • Specialisatie Stevige Stap brugklastraining
  • Anti-pestprogramma Sta Sterk op School
  • Workshops voor ouders en professionals

Ik ben woonachtig in het gezellige Noord Limburgse stadje Venlo en ben een actief persoon. Om deze reden heb ik de HBO opleiding ALO (Algemene Lichamelijke Opvoeding) gedaan, waar ik werd opgeleid tot gymdocent bij het speciaal onderwijs. Na mijn studie heb ik mijn kennis en ervaring uitgebreid bij sportbonden, gemeenten, scholen, kindercentra, stichtingen, bedrijven en sportverenigingen. Onder andere de vervolg opleidingen tot Beweegkuur instructeur (diabetes en overgewicht), Motorisch Remedial Teacher (kinderen met een motorische achterstand) en trainer Omgaan met Pesten heeft me gemaakt tot wie ik nu ben: een ervaren adviseur, coach en motivator op het gebied van bewegen en omgaan met pesten.

In 2012 heb ik een eigen coaching en advies bureau gestart onder de naam Move2Score. Mijn bedrijf was in eerste instantie alleen gericht op bewegen. Vanuit mijn vak als gymdocent en Motorisch Remedial Teacher kwam ik echter vaak kinderen tegen die gepest werden. Dit raakt mij erg, mede doordat ik zelf ook een naar pest verleden heb op de middelbare school. Helaas had ik nog niet genoeg bagage om deze kinderen te helpen. Dankzij de opleiding tot trainer Omgaan met Pesten kan ik nu de Sta Sterk trainingen geven aan deze kinderen.

Ik werk erg graag met kinderen/jongeren die het om wat voor reden dan ook moeilijk hebben. Bijvoorbeeld omdat ze niet mee kunnen komen in de gymles, de sportlessen spannend vinden, niet lekker in hun vel zitten vanwege overgewicht en/of kinderen die gepest worden. Ik leef erg met ze mee en het geeft me veel voldoening als ik de kinderen kan helpen van gebogen koppie en verdriet of boosheid, naar opgeheven hoofd en een blij gezichtje!

Woon jij in de buurt van Venlo en wil je meer weten over de trainingen van Move2Score?
Ik ontvang graag een berichtje via info@move2score.nl! Je kunt me ook bellen op het nummer 06 16135810. Wil jij op de hoogte blijven van alle activiteiten en ontwikkelingen? Like dan de facebookpagina op facebook.nl/move2score. Hopelijk tot snel!