Mireille Paulissen

Mireille Paulissen

Gecertificeerd trainer Omgaan met Pesten met een licentie voor:

  • Sta Sterk training individueel en in groepsverband 8-12 jaar
  • Sta Sterk workshops 8-12 jaar
  • Feel Fine Online workshops 8-15 jaar

Mijn naam is Mireille Paulissen en ik woon in het bourgondische Maastricht. Ik woon er samen met mijn partner, mijn dochter en ik ben bonusmoeder van een tweeling.

Voorheen ben ik altijd werkzaam geweest als o.a. secretaresse. Dit paste niet meer bij mij omdat ik merkte dat ik afgestompt raakte. Ik wilde veel liever met kinderen werken en deze wens had ik eigenlijk al van jongs af aan.

Hoe één zin mijn leven veranderde:

“Start jij samen met mij in november de opleiding tot Sta Sterk Trainer?”

Deze vraag las ik in een facebookbericht van Lianne Laumen (inmiddels collega Trainer). Ik heb niet geaarzeld en heb meteen gereageerd. Ik wist het direct: dit is mijn missie! Ervoor zorgen dat kinderen kunnen opgroeien in een veilige leefomgeving en dat hun daarmee onnodig leed wordt bespaard.

De opleidingen die ik bij het Kenniscentrum heb afgerond zijn;

-Sta Sterk training individueel en in groepsverband 8-12 jaar
-Sta Sterk workshops 8-12 jaar
-Feel Fine Online workshops 8-15 jaar

Gedurende mijn opleiding tot Trainer Omgaan met Pesten heb ik ook mijn diploma Kindercoach behaald. Diverse specialisaties staan al vast om aan het einde van dit jaar te gaan volgen.

Naast het feit dat ik Kindercoach ben én zelf ADHD heb weet ik wat ADHD-ers meemaken. Ik kan als ervaringsdeskundige educatie bieden en focus ik me naar de mogelijkheden en talenten en het verminderen van ADHD problematiek. Daarmee geef ik kinderen met ADHD het vertrouwen dat ze mogen zijn wie ze zijn.