Miriam Verburg

Miriam Verburg

Gecertificeerd trainer Omgaan met Pesten met een licentie voor:

  • Sta Sterk training individueel en in groepsverband 8-12 jaar
  • Sta Sterk workshops 8-12 jaar
  • Feel Fine Online workshops 8-15 jaar

Mijn naam is Miriam Verburg–van der Wal. Met mijn partner heb ik 2 prachtige zoons die alles voor ons zijn. Ik ben iemand die je kunt omschrijven als sociaal, creatief en behulpzaam. Daarnaast beschik ik over een gezonde dosis doorzettingsvermogen en ben ik altijd op zoek naar een oplossing. Vaste waarden in mijn leven zijn persoonlijke groei en het ontdekken van mogelijkheden tot verandering.

Hoe ben ik bij de Stichting Omgaan met Pesten terecht gekomen?

Voordat ik bij de stichting terecht kwam heb ik gewerkt als sociaal-pedagogisch hulpverlener, veelal met kinderen en jonge moeders in een kwetsbare situatie. 

Een van mijn kinderen heeft zelf een verleden waarin hij erg gepest is. Dit heeft op mij als moeder erg veel impact gehad en ik deed alles wat in mijn vermogen lag om het te laten stoppen. In die tijd was ik vaak verbaasd over de weinige middelen die er waren op school om pesten aan te pakken. 

Mijn zoektocht heeft uiteindelijk geleid naar de Stichting Omgaan met Pesten. Ik heb me met veel enthousiasme aangesloten bij de stichting en de opleiding tot trainer afgerond. Ik hoop dat ik in de toekomst kinderen kan helpen om weer in balans te komen en ze weerbaar te maken, zodat ze als mooie en sterke individuen verder kunnen in het leven. Ieder kind is uniek en verdient de mogelijkheid tot groei en kracht!