Petra Janssen

Petra Janssen

U kunt bij mij terecht:

* Sta Sterk op school
* Sta Sterk training, buitenschoolse groepstraining
* Sta Sterk training, buitenschoolse individuele training
* Workshops voor ouders en beroepskrachten
* Studiedagen voor beroepskrachten
* Ondersteuning (door)ontwikkelen anti-pestbeleid
* Omgaan met Elkaar groepsproject
* Stevige Stap training, individueel en in groepsverband: voor groep 8 en brugklas
* Ouderavonden, lezingen, workshops, etc. voor leerlingen, ouders en beroepskrachten m.b.t. de overstap naar de brugklas

 

Sinds enkele jaren run ik in Midden-Limburg mijn praktijk PeetPeet, Coaching & Counseling. Hier heb ik mensen ontmoet die al hun hele leven worstelen met de gevolgen van een pestverleden of nu nog steeds gepest worden. De impact op iemands leven kan echt enorm zijn. Dit is voor mij één belangrijke reden om STA STERK-trainer te worden: ik wil het pestprobleem helpen aanpakken en nog belangrijker: ik wil vóórkomen dat mensen gepest worden!! Daarom begeleid ik kinderen en volwassenen om een pestverleden te verwerken en te voorkomen dat er nieuwe “slachtoffers” ontstaan.

Naast bovenstaande diensten vanuit Stichting Omgaan met Pesten kunt u ook bij mij terecht voor:

* Stressmanagement door coaching, counseling en conflictbemiddeling: bedoelt voor psychisch gezonde mensen die vastlopen door de omstandigheden in het leven: verlies, rouw, ziekte, pesten, scheiding enz.
* Ik-Leer-Leren training: geeft kinderen slimme handvatten voor makkelijker en efficiënter leren. Deze training is geschikt voor kinderen van de basisschool, plusklassers, brugklassers en pubers die vastlopen op school.