Rienk van Dijk

Rienk van Dijk

Gecertificeerd trainer Omgaan met Pesten met een licentie voor:

  • Sta Sterk training individueel en in groepsverband 8-12 jaar
  • Sta Sterk workshops 8-12 jaar
  • Feel Fine Online workshops 8-15 jaar

Mijn naam is Rienk van Dijk, 61 jaar en kindercoach in Tiel. Na een jarenlange carrière in de IT besloot ik een aantal jaren geleden mijn hart te volgen en heb ik me om laten scholen tot kindercoach. In mijn praktijk – O.P.A. Kindercoaching – zag ik het effect dat pesten kan hebben op kinderen en jong volwassenen. Daarom besloot ik me te specialiseren en ben de Sta Sterk opleidingen bij de Stichting Omgaan met pesten gaan volgen. Pesten is een groot maatschappelijk probleem geworden. Veel volwassenen kampen nog jaren later met problemen omdat ze in hun jeugd zijn gepest. Ik vind het dan ook geweldig dat er nu trainingen en workshops zijn die kinderen helpen om sterker en weerbaarder te worden! En daar draag ik heel graag mijn steentje aan bij. 

Digitaal pesten is een akelige versie van pesten waar veel kinderen slachtoffer van zijn. Feel Fine Online is een workshop die zich speciaal op deze manier van pesten richt en is bedoeld voor kinderen van 8-15 jaar. 

Je kunt bij mij terecht voor de Sta Sterk trainingen en workshop en de workshop Feel Fine Online via O.P.A. Kindercoaching. Mail naar Rienk@opakindercoaching of bel 06 12329209 voor een gratis oriënterend gesprek.

Kinderen moeten veilig kunnen opgroeien tot sterke volwassenen en O.P.A. staat klaar om ze daar bij te ondersteunen!