Proud to be me – actie

Iedereen kan een steentje bijdragen om de schaamte bij pesten te doorbreken en mensen op het hart te drukken dat ze er mogen zijn!

‘PROUD TO BE ME’
een uniek samenwerkingsproject

Samen met singer songwriter Joyce Rising  start Stichting Omgaan met Pesten het prachtige project ‘Proud to be me’ .

 

De missie van Joyce

Er heerst vaak veel schaamte bij kinderen en volwassenen die worden of werden gepest. Joyce zegt hierover: “Ik herken dit, omdat ik ook ben gepest. Deze schaamte doorbreken en mensen op het hart drukken dat ze er mogen zijn! Dit wil ik doen door kinderen, jongeren en volwassenen die gepest zijn te laten stralen in de videoclip die we gaan opnemen voor mijn zelfgeschreven liedje “Proud to be me”. Door in de videoclip mensen te laten zien die ook zijn gepest, geven we aan kinderen en volwassenen de boodschap mee dat iedereen er mag zijn en dat het helemaal oké is om jezelf te laten zien.” Dit sluit zo prachtig aan bij de doelstellingen van onze Stichting dat een samenwerking niet kon uitblijven.

Het project – doet u mee?

Samen met de Joyce Rising gaan we dit prachtige project in gang zetten. De videoclip en het liedje “Proud to be me” zijn nog maar het begin. Als de videoclip er straks is zal deze o.a. onderdeel worden van de trainingen en antipestprogramma’s van de stichting Omgaan met Pesten. Daarnaast gaan we voor de Landelijke Week tegen Pesten in september 2018 een gratis lespakket ‘Proud to be me’ verspreiden en informatieavonden en workshops ‘Proud to be me’ geven op scholen. Uw bijdrage aan deze crowdfunding komt volledig ten goede aan de opnamen en eindmontage van de videoclip. Een groep trainers en methode ontwikkelaars van de stichting zet zich vrijwillig in om het lespakket te ontwikkelen. Op deze manier worden, niet alleen via de videoclip en het liedje, maar ook door de activiteiten van de stichting, veel mensen bereikt die worden gepest en die daardoor moeite hebben met geloven in zichzelf. Zo zorgen we ervoor dat hen op het hart gedrukt wordt dat ze er mogen zijn. Dit zal hen absoluut meer zelfvertrouwen geven!

Hieronder kunt u meer lezen over dit project.
Wilt u meteen doneren? Klik dan op de foto of direct hier om veilig en veilig en snel via iDeal of eenmalige incasso een donatie te doen.

Joyce Rising & Stichting Omgaan met Pesten

Als gepassioneerde singer songwriter producer heeft Joyce al heel wat liedjes geschreven en geproduceerd. Het is een echte passie! Het podium vindt ze geweldig, daar kan Joyce zich helemaal uitleven en zichzelf uiten. Ze heeft mooie dingen meegemaakt, maar ook diepe dalen gekend. “Proud to be me” is een heel persoonlijk liedje. Joyce wilde trots op zichzelf zijn, ondanks het pesten en wat er allemaal is gebeurd in het verleden. En toen dacht ze: “Vele mensen zijn gepest en deze boodschap “Proud to be me” wil ik ook aan hen overbrengen”.

Joyce heeft onze stichting benaderd met de vraag om te helpen deze boodschap te verspreiden en samen hebben we dit mooie, belangrijke project verder uitgewerkt. Als professionele organisatie die zich richt op het voorkomen en bestrijden van pesten sluit dit project perfect aan bij onze missie. Onze trainers door heel Nederland staan zij aan zij met Joyce om pesten tegen te gaan en/of te stoppen.

Waarom bijdragen aan deze crowdfunding?

Natuurlijk vinden wij dit een heel gaaf, belangrijk en inspirerend project, maar we vinden het nog veel belangrijker dat enorm veel mensen hier enthousiast van worden. Ons doel is om zoveel mogelijk mensen bij dit project te betrekken en dat iedereen zo een steentje kan bijdragen. We willen vertellen dat pesten nog steeds een serieus probleem is en dat er nog steeds aandacht aan besteed moet worden. Door deze crowdfundingactie betrekken we mensen bij elke stap die we zetten. Doet u met ons mee?

Geld is nodig voor:

We willen heel graag een mooie kwaliteits-videoclip opnemen en daar is geld voor nodig. Wij hopen dat we zoveel mogelijk support zullen krijgen voor deze crowdfundingactie. En dat we op deze manier een prachtige videoclip kunnen maken die voor veel slachtoffers van pesten het verschil kan maken!
Voor de opnames van deze videoclip zullen we getalenteerde mensen moeten inhuren zoals cameramensen en een filmeditor. Daarnaast maken we kosten voor het gebruik van apparatuur zoals licht en camera apparatuur. Locatie afhuren, catering, etc.

Doneren kan veilig en simpel via iDeal of eenmalige machtiging.

Klik op de afbeelding om een donatie te doen

 

U ontvangt leuke bedankjes naar aanleiding van welk bedrag u doneert. Alvast onwijs bedankt!

PROUD TO BE ME- ons keuzemenu, uw cadeau’s:

€7,50 OF MEER

Een mooie eerste trotse bijdrage om iemand weer sterker te maken! U krijgt een digital download Proud to be me + persoonlijk bedankje!

€15 OF MEER

Het doel komt dichterbij! Uw inzet helpt ons dichterbij het verspreiden van onze boodschap: Proud to be me. U ontvangt een digital download + naam bij de aftiteling videoclip + een persoonlijk bedankje!

€25 OF MEER

Het doel komt dichterbij! Uw inzet helpt ons dichterbij het verspreiden van onze boodschap: Proud to be me. U ontvangt een digital download + naam bij de aftiteling videoclip + persoonlijke zangtip + een persoonlijk bedankje!

€50 OF MEER

We verspreiden trots uw naam in de aftiteling die bij de videoclip komt + figurantenrol videoclip + digital download + naam/logo bij aftiteling videoclip + een persoonlijk bedankje!

€100 OF MEER

We zijn trots op uw bijdrage! U ontvangt 2 gratis toegangskaarten videoclip presentatie! Backstage videoclip presentatie + meet & greet band Joyce Rising +  naam/logo aftiteling videoclip + digital download + een persoonlijk bedankje!

€250 OF MEER

Be proud to be you! Uw support brengt ons ineens heel dichtbij bij ons doel! U mag kijken bij een bandrepetitie Joyce Rising + meet & greet band + 4 gratis toegangskaarten videoclip presentatie. Naam/logo in aftiteling de videoclip + digital download + unieke demo Joyce Rising + een persoonlijk bedankje!

€500 OF MEER

We zijn supertrots op uw bijdrage! U ontvangt 4 gratis toegangskaarten presentatie videoclip + verborgen link sneak preview videoclip + aanwezig opnamedag videoclip+ Naam/logo in aftiteling videoclip + backstage presentatie videoclip + digital download + unieke demo Joyce Rising + een persoonlijk bedankje met muzikale noot van Joyce Rising + meet & greet met de band!

€1000 OF MEER

Deze mega-bijdrage willen we graag trots belonen! U ontvangt 5 gratis toegangskaarten voor de presentatie van de videoclip! Plus 2 personen bij de opnamedag van de videoclip + 2 figurantenrollen + unieke demo Joyce Rising + een verborgen link sneak preview videoclip. Naam/logo in aftiteling videoclip + backstage kijken presentatie videoclip + digital download + gesigneerde single Joyce Rising op cd + persoonlijke bedankje + huiskamerkamerconcert Joyce Rising bij u thuis!

http://www.whydonate.nl/proud-to-be-me-videoclip