Klassenposter

Geplaatst vrijdag september 08, 2017 Door Redactie

Klassenposter

Klassenposter Feel Fine Online

Het gratis lespakket voor scholen bestaat uit een combinatie van filmpjes, de lesbrief en de klassenposter. Wanneer u het formulier invult ontvangt u het wachtwoord waarmee het materiaal gedownload kan worden.

Wij hopen natuurlijk dat heel veel klassen en scholen gaan mee doen aan de challenge ‘Feel Fine Online’ en kijken uit naar uw foto of filmpje.  Meer informatie over de challenge vindt u in de lesbrief en op ons eigen YouTube kanaal: http://www.youtube.com/c/OmgaanmetpestenNl.

Naast ons gratis lespakket kunt u ook een expert van onze stichting inzetten in uw organisatie. Trainers Omgaan met Pesten geven een verdiepingsworkshop voor leerlingen, ouderavond of workshop voor het team vanuit de campagne ‘Feel Fine Online’.

Kijk op: omgaanmetpesten.nl/contact voor een trainer in uw omgeving en informeer naar de mogelijkheden of vraag een vrijblijvend voorlichtingsgesprek aan.

Wij wensen u en de leerlingen veel plezier met de lesbrief, filmpjes en poster voor in de klas! Samen staan we sterk tegen pesten!