Lesbrief FeelFineOnline VO

Geplaatst vrijdag september 08, 2017 Door Redactie

Lesbrief FeelFineOnline VO

Het gratis lespakket voor scholen bestaat uit een combinatie van filmpjes, de lesbrief en de klassenposter.

Ga naar ons YouTube kanaal voor de filmpjes en vlogs: http://www.youtube.com/c/OmgaanmetpestenNl

Wij hopen natuurlijk dat heel veel klassen en scholen meedoen aan de challenge ‘Feel Fine Online’ en kijken uit naar uw foto of filmpje. Meer informatie over de challenge vindt u in de lesbrief.

Naast ons gratis lespakket kunt u ook een expert van onze stichting inzetten in uw organisatie. Trainers Omgaan met Pesten geven een verdiepingsworkshop voor leerlingen, ouderavond of workshop voor het team vanuit de campagne ‘Feel Fine Online’. Kijk op: omgaanmetpesten.nl/contact voor een trainer in uw omgeving en informeer naar de mogelijkheden of vraag een vrijblijvend voorlichtingsgesprek aan.

Wij wensen u en de leerlingen veel plezier met de lesbrief, filmpjes en poster voor in de klas!
Samen staan we sterk tegen pesten!

Hartelijke groet,
Stichting Omgaan met Pesten

 

Het lespakket werd samengesteld door trainers Omgaan met Pesten

Onze trainers zijn experts en opgeleid tot professionals en actief in heel Nederland. Zij werken o.a. vanuit hun eigen praktijk, de jeugdhulpverlening of in het onderwijs. Daarnaast zetten onze trainers zich ook belangeloos in binnen werkgroepen; daar is deze campagne een goed voorbeeld van. Scholen en andere organisaties kunnen terecht bij trainers voor deskundigheidsbevordering van personeel en ouders en voor ondersteuning bij de verdere ontwikkeling van antipestbeleid. Ook geven trainers de antipestprogramma’s ‘Sta Sterk op School ‘ en ‘Omgaan met Elkaar’ aan klassen binnen het basis- en voortgezet onderwijs. Ouders kunnen hun kind aanmelden voor een buitenschoolse Sta Sterk training.

Samen maken we het verschil

Vraag nu gratis het lespakket aan voor de Week tegen Pesten van 21 t/m 25 september 2020

Je ontvangt het lespakket in de week van 1 september
We respecteren je privacy ☑