Lespakket Proud To Be Me PO

Geplaatst maandag september 10, 2018 Door Redactie

Lespakket Proud To Be Me PO

Via deze weg willen wij u hartelijk danken voor het aanvragen van het GRATIS lespakket #proudtobeme

Met heel veel enthousiasme en plezier hebben onze pedagogisch professionals uit de projectgroep dit pakket voor u samengesteld.  Met dit lespakket willen wij scholen en andere organisaties waar kinderen samenkomen zoals de kinderopvang en het welzijnswerk inspireren om samen met de kinderen aan de slag te gaan en samen te werken aan een omgeving waar iedereen trots is op zichzelf en waar iedereen zichzelf kan laten zien!

Op deze manier dragen wij bij aan het creëren van een sociaal veilige omgeving waarin respect, acceptatie, waardering van jezelf en elkaar de boventoon voeren. Wij hopen uiteraard dat u de activiteiten, wanneer u deze inzet in de week tegen pesten van 17 t/m 21 september, een vervolg geeft later in dit schooljaar. Werken aan sociale veiligheid vraagt doorlopende aandacht.

Een aantal activiteiten zijn in het bijzonder geschikt voor de opening van de week tegen pesten op school op 17 september. Wij geven u hier suggesties voor in het lespakket.

Het lespakket omvat veel verschillende werkvormen die ingezet kunnen worden tijdens diverse lessen. Op deze manier kunt u als pedagogisch professional een keuze maken voor werkvormen die passen bij u en uw groep.

De werkvormen zijn ingedeeld in categorieën.

–          In gesprek

–          Creatief

–          Verrassing

–          Post

–          Vloggen

#proudtobeme
#omgaanmetpesten
#samensterktegenpesten
#samenzorgenvoorsocialeveiligheid

 

Wij vinden het fantastisch als u uw team enthousiast maakt ook gebruik te maken van het lespakket.

Size: 15 MB