supporters

Enthousiaste sympathisanten, ondersteuners en vrienden...

Supporters van Stichting Omgaan met Pesten

Strijden tegen (de gevolgen van) pesten is belangrijk en omvangrijk. Als organisatie is Stichting Omgaan met Pesten goed op weg om zowel preventief als curatief pesten tegen te gaan. Maar ook wij kunnen deze strijd niet alleen aangaan. Hulp blijft welkom, want hoe meer aandacht er is voor de aanpak en het voorkomen van pesten, hoe beter het is. 

Samen staan we sterker!

We zijn erg trots dat we diverse bekende Nederlanders tot onze ambassadeurs mogen rekenen. Daarnaast werken we samen met talloze organisaties, stichtingen en bevlogen ondernemers en kunnen we rekenen op support van trouwe begunstigers, donateurs en sponsors. De Belastingdienst helpt daarbij, door de Stichting Omgaan met Pesten aan te wijzen als ‘Algemeen nut beogende instelling (ANBI), wat belastingvoordeel betekent voor onze donateurs.

Steun ons ook

Word vriend, donateur, of sponsor en geef meer kinderen een heerlijke jeugd!
Door Stichting Omgaan met Pesten te steunen, maakt u het mede mogelijk dat wij ons kunnen blijven inzetten voor de strijd tegen pesten. Hiermee steunt u niet alleen slachtoffers van pesten, maar maakt u het mede mogelijk dat de stichting iedereen in Nederland kan bijstaan bij vragen over de aanpak van pesten.

Samenwerkings verbanden

Stichting Omgaan met Pesten werkt samen met tal van organisaties in onze missie om pesten tegen te gaan.

We zijn er trots dat andere organisaties ook overtuigd zijn van onze kracht en verwelkomen graag mooie, nieuwe initiatieven.

Strijden tegen (de gevolgen van) pesten is belangrijk en omvangrijk. Als organisatie is Stichting Omgaan met Pesten goed op weg om zowel preventief als curatief pesten tegen te gaan. Maar ook wij kunnen deze strijd niet alleen aangaan. Hulp blijft welkom, want hoe meer en hoe vaker er over pesten gesproken wordt, hoe beter het is. Wij zijn dan ook erg trots dat een aantal bekende Nederlanders bereid zijn om als ambassadeur voor de Stichting Omgaan met Pesten op te treden. Hier vertellen ze allemaal hun verhaal.
Hieronder alvast een voorproefje:

"Bij mijn geboorte heb ik een hersenbloeding gehad waaraan ik een voornamelijk linkszijdige verlamming heb opgelopen. Ondanks mijn handicap heb ik mijn hele leven fanatiek gesport. Ik had een droom voor goud gaan op de Paralympische Winterspelen met Alpine skiën! Door mijn goede prestaties tijdens het WK Tarviso op de onderdelen super-g en downhill, ging mijn droom in vervulling en mocht ik in maart 2018 deelnemen aan de paralympischespelen.

Toen ik nog jong was ben ik veel gepest met mijn spalk (hulpmiddel voor mijn been). Dit heeft mij mentaal sterker gemaakt. Maar het heeft ook veel littekens achter gelaten. Waar ik nog regelmatig last van heb in het dagelijkse leven. Daarom toen de stichting vroeg of ik ambassadeur wilde worden zei ik meteen JA. Ik hoop door de mooie initiatieven van de stichting, mensen sterker in hun schoenen komen te staan. En er minder littekens van overhouden. Want iedereen verdient geluk!"
“Pesten komt helaas dagelijks voor in de maatschappij. Overal, ook op plekken waar je het niet zou verwachten. Pesten is van alle tijden, van vroeger en van nu. Ik denk dat veel mensen in hun directe omgeving wel voorbeelden van pesten kunnen noemen. Ook in de voetbalwereld is pesten geen zeldzaam verschijnsel. Ik denk dat pesten niet uit te bannen is, maar dat we met z’n allen ook niet hoeven te accepteren dat het er is. Daarom vind ik het belangrijk dat er organisaties, instanties en initiatieven zijn om pesten tegen te gaan. Niet alleen door het geven van voorlichting over pesten, over de mogelijke gevolgen en hoe het kan worden voorkomen, maar ook door het, via trainingen, weerbaarder maken van kinderen en volwassenen die lijden onder pestgedrag. De werkzaamheden en activiteiten van de Stichting Omgaan met Pesten, zoals hun Sta Sterk training en projecten op scholen, juich ik dan ook van harte toe. Om die reden heb ik met veel genoegen het ambassadeurschap van deze organisatie op mij genomen.”
Foppe de Haan
Ambassadeur voor Stichting Omgaan met Pesten
Gertjan Verbeek "Ik ben ambassadeur van de Stichting Omgaan met Pesten geworden omdat ik graag een bijdrage wil leveren aan het voorkomen van pesten. Want pesten ... dat doe je toch niet?! Als je ziet wat de gevolgen van pesten kunnen zijn, gevolgen die mensen vaak nog jaren met zich meedragen, dan kan het niet zo zijn dat het je onberoerd laat. Als trainer neem ik een bevoorrechte positie in en heb ik een voorbeeldfunctie. Mijn team moet samenwerken om te presteren en dat kan alleen als je elkaar vertrouwt. Pesten moet in al zijn vormen worden aangepakt. De Stichting Omgaan met Pesten heeft volgens mij met haar Sta Sterk trainingen en haar projecten voor scholen en organisaties de juiste middelen in handen om (de gevolgen van) pesten tegen te gaan."
Gertjan Verbeek
Ambassadeur voor Stichting Omgaan met Pesten

Onze sponsors: