Vriend van OMP

Draagt u ook Stichting Omgaan met Pesten een warm hart toe?

Wordt ook vriend(in) van de Stichting Omgaan met Pesten

 

 

 

Activiteiten van Stichting Omgaan met Pesten zijn:

  • het bewaken van de kwaliteit van de uitvoering van de Sta Sterk training en overige producten van de stichting
  • het beheren van het adoptiefonds

 

Ons werk wordt ondersteund door een aantal trouwe begunstigers. We willen deze groep graag vergroten zodat wij nóg meer kunnen doen om het pestprobleem in Nederland aan te pakken. Als vriend(in) van de Stichting Omgaan met Pesten ondersteunt u het werk dat ervoor zorgt dat kinderen en volwassenen weer het heft in eigen hand kunnen nemen.

 

Vriend(inn)en steunen met hun bijdrage het adoptiefonds van Stichting Omgaan met Pesten. Dit fonds is bedoeld om ouders van kinderen en jongeren voor wie de kosten een drempel vormen voor het volgen van een training tegemoet te komen. Op deze manier kunnen ook zij de hulp ontvangen die ze waard zijn.

 

Als u besluit om vriend(in) te worden, heten we u bij dezen alvast hartelijk welkom en danken we u voor uw bijdrage! Vul hieronder het formulier in en druk op de knop ‘Verzenden’. U ontvangt een bevestiging zodra uw formulier verwerkt is.

 

De Stichting Omgaan met Pesten is door de belastingdienst aangewezen als Algemeen nut beogende instelling (ANBI), wat inhoudt dat u belastingvoordeel ontvangt wanneer u ons financieel steunt.

 

 

Stichting Omgaan met Pesten

Inschrijving KVK24367039
RSIN 813942391
IBAN: NL58 RABO 0101.7582.19

 

 

 

Ja, ik word vriend(in) van Stichting Omgaan met Pesten!

 

Verzenden

 

Als uw periodieke gift voldoet aan een aantal voorwaarden, kunt u deze aftrekken in uw aangifte inkomstenbelasting. Er moet dan wel eerst een schriftelijke overeenkomst zijn opgemaakt tussen u en het goede doel. U kunt daarvoor deze formulieren op de website van de belastingdienst gebruiken.