Week tegen Pesten – RTL Late Night

Geplaatst vrijdag september 22, 2017 Door RedactieVandaag is het de laatste dag van de #weektegenpesten! Wij kijken met ons landelijk team van trainers terug op een geslaagde week. Wat is er veel gebruik gemaakt van ons gratis lespakket www.omgaanmetpesten.nl/dag-week-tegen-pesten ! Wat is de campagne #FeelFineOnline positief ontvangen in Nederland. Fijn dat er zoveel aandacht voor onze campagne in de media was. Mirelle Valentijn één van de initiatiefnemers van onze stichting maakt deel uit van het campagneteam en stond RTV Ronde Venen te woord.

De campagne is gemaakt door en voor jongeren, samen met professionals. In de reportage laten ook een deel van deze jongeren hun stem horen en krijg je een korte impressie van onze nieuwe mini-animatie Feel Fine Online waarin ‘Sterk’ onze mascotte de hoofdrol speelt.

Wat was het mooi om bij RTL Late Night te mogen vertellen over ons belangrijke en betekenisvolle werk. Wat was het mooi dat Gertjan Verbeek ook die kans kreeg bij Voetbal InsideTV  Samen kunnen we het verschil maken!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schrijf in voor onze nieuwsbrief!