Lancering film ‘Pesten stoppen? Dat kun jij wel!

Geplaatst vrijdag september 16, 2016 Door RedactiePesten stoppen? Dat kun jij wel!

Vrijdag 16 september was de lancering van onze minifilm ‘Pesten stoppen? Dat kun jij wel!

Via omgaanmetpesten/mini-film op onze website telden we af naar het moment van lanceren: 16 september om 9.00 uur.

Fantastisch dat er zoveel kinderen, jongeren, ouders, volwassenen, leerkrachten en andere professionals online waren die met ons mee telden via de website. Ook Hart van Nederland was erbij! Ze hielden een interview met Mirelle Valentijn en een van de spelers uit de mini-film. Helaas was dit te lang geworden om allemaal op televisie uit te zenden, maar hieronder vindt u toch een aantal beelden uit de reportage.

We nodigen iedereen uit om de film te delen en reacties te plaatsen op onze Facebook pagina, Twitter, of ander social media account en de hashtag #psdkjw te verspreiden.

Het staat iedereen natuurlijk vrij om ook op andere accounts mensen aan te zetten om met ons mee te doen en de boodschap te verspreiden. Samen staan we sterk tegen pesten!

Met de lancering van deze korte film is Stichting Omgaan met Pesten ook de uitdaging aan gegaan om ‘pesten de wereld uit de schoppen’ en nodigt iedereen uit om mee te doen met deze challenge!

We sluiten daarmee aan bij de Week tegen Pesten (19-23 september) met het thema: “Je doet ertoe”.

In deze week kunt u ook een beroep doen op trainers omgaan met pesten voor workshops, thema-bijeenkomsten, lezingen voor kinderen, ouders of de professionals in uw organisatie ter verdieping van de film. U vindt hier een trainer omgaan met pesten bij u in de omgeving.

Deze film maakt deel uit van de nieuwe campagne van de Stichting Omgaan met Pesten die van start gaat in het nieuwe schooljaar. De film is online gelanceerd op 16 september om 9.00 uur, voorafgaand aan de week tegen pesten van 19 t/m 23 september.

Wilt u de film gebruiken in de les tijdens de week tegen pesten? U kunt hier de bijbehorende LESBRIEF aanvragen:

[contact-form-7 id=”8157″ title=”Aanvraag lesbrief bij film PSDKJW”]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schrijf in voor onze nieuwsbrief!