Opbrengst benefietconcert – superseptember

Geplaatst vrijdag oktober 12, 2018 Door Mariëlle Hage-van Ginkel



Superseptember afgesloten met benefietconcert en mooie opbrengst

 

Wat zijn we trots! Terugkijkend op de maand september 2018 met de week tegen pesten, het project ‘Proud to be Me’ en het benefietconcert in Apeldoorn kunnen we niet anders concluderen dan dat september een topmaand was.

 

 

 

Benefietconcert

 

September gaat dit jaar de boeken in als ‘super september. Dat was niet in het minst te danken aan de iconische afsluiting met een waardig benefietconcert. Tijdens dit concert werd live de videoclip bij het nummer ‘Proud to be Me!’ van Joyce Rising gelanceerd.

 

 

 

 

 

De lancering werd voorafgegaan door uitleg van Joyce en een interview met de 13-jarige Nikita die een rol speelde in de video. De concertgangers werden getrakteerd op de indrukwekkende video op een groot scherm en optredens van Joyce Rising met haar band. Maar dit was niet alles, ook bluesrockband ‘the big mama experience’ en popkoor ‘powerpop’ lieten de concertgangers zingen en dansen, net als DJ Matthijs die een mooie set draaide

 

 

Tijdens dit evenement is geld ingezameld ten behoeve van de Stichting Omgaan met Pesten en er is een heel mooie opbrengst te melden:

EUR 431,90.

Dit bedrag is door de concertgangers opgebracht. Wat zijn we hen dankbaar! Met dit geld gaan we als Stichting Omgaan met pesten weer mooie dingen ontwikkelen ter voorkoming en bestrijding van pesten. In de komende maanden zullen we je laten zien welke mooie bestemming ervoor is.

 

 

Succesvol lespakket

Speciaal voor de ‘week tegen pesten’ is het gratis lespakket ‘Proud to be Me!’ in september beschikbaar gemaakt. De week tegen pesten is een mooie aanleiding om zo’n lespakket in te zetten voor veel organisaties. Dat is dan ook goed gedaan! Meer dan 900 (!) lespakketten zijn al aangevraagd afgelopen maand. Het mooie is: dit lespakket blijft beschikbaar en is ook zeer geschikt om het hele jaar door in te zetten.

Niet alleen scholen, maar ook welzijnsorganisaties, asielzoekerscentra en kinderopvangcentra maken gebruik van het waardevolle (gratis!) lespakket.

Wil jij het ook ontvangen? Klik dan op: Proud to be Me!

 

Voel je welkom!

Denk jij nou: dat is een mooie stichting, daar wil ik wel onderdeel van uitmaken? Dat kan!
Je kan je melden als  vriend of sponsor.

Je kan ook zelf de trainersopleiding volgen (in november kan je al starten) en je zelf voor dit mooie werk inzetten.

Voel je welkom bij ons!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schrijf in voor onze nieuwsbrief!